Hollandia – Zwaagdijk 2-1

Zondag 22 januari gingen we enigszins teleur gesteld naar Hollandia, teleurstellend omdat de wedstrijd niet was afgelast en de weergoden alleen regen en wind in petto hadden.
Zonder de vakantiegangers Jaap en Hans, de werkende Eric en de zieke Peter moesten we daar de klus zien te klaren.
In de 1e helft viel eigenlijk alles mee af een toe een paar spatjes redelijk veel kansen een paar misverstanden en een uitstekende vervanger voor Peter, Marco die tot 3 maal toe goed redde en de veteranen het geloof gaf dat het moest lukken vandaag.

De veel praatjes hebbende Sander, zei voor de wedstrijd op de vraag of hij zijn voetbalschoenen wel mee had dat hem voor hem niets uitmaakte of hij nou met of zonder voetbalschoenen liep de tegenstander zou dollen! we hebben het niet gezien. Praten kan hij zeker het was net of in de dug out van Hollandia meer Zwaagdijkers zaten dan Horinezen zoveel verbaal contact was er en dat komt het spel uiteraard niet ten goede. Als links half moest hij zijn mannentje regelmatig laten lopen en kreeg Pieter als links back zijnde een drukke middag. Na de wedstrijd zei hij we hebben geen conditie en daarom hebben wij verloren. Aan de praatjes en hoe het allemaal moet bij Ajax te horen direct na de wedstrijd Sander, heb je conditie zat. Je voorspelling dat Ajax een makkie had vanmiddag (zondag) kwam ook niet uit en Ajax mocht blij wezen met een punt.
Dat het over de bijzaken gaat, snappen de lezers wel dat het met de wedstrijd gewoontjes was. De 1e helft ging er mee door lees het 1e gedeelte maar van het verhaal en in de 2e helft, waar Hollandia maar liefst 5 wissels toepaste was een andere verhaal. De eerste kans was voor de Zwaagdijkers en daarna sloeg Hollandia slim spelend toe. Tot 3 maal toe werd er op zaalvoetbalachtige wijze de verdediging van Zwaagdijk ontrafeld, wat 2 doelpunten op leverden. Zwaagdijk spartelde nog wat tegen maar het geloof was er uit. Alleen Patrick wist nog een doelpunt voor ons te produceren door hard werkend een 2 koppen grotere verdediger op zij te zetten. 2-1
Verder misten we de overtuiging om het Hollandia nog moeilijk te maken.
Volgende week weer vrij vanwege een eigen toernooi van Hollandia.

Man van de wedstrijd Sander van Liemdt maar volgens hem was schrijven niet aan hem besteed laat mij maar praten dat gaat me beter af.

De Grens

Share Button

Reacties zijn gesloten.