Zwaagdijk – Woudia 4-0

Veteranen 2 weer op juiste spoor.

Zondag 11 december moesten we tegen de witte leeuwen uit Westwoud nl. Woudia.

Cees, onze regulateur had 4 wissels tot zijn beschikking Erik Meijer, Jaap op nieuwe schoenen,Paul met  camera om de nek en een klein beetje Dirk Laan. Het begin was redelijk om te aan schouwen. Zwaagdijk gaf achterin niks weg, maar dat kan bijna ook niet anders want wij hebben Marsie Haring.
Na hands van een witte verdediger schoot Ted de pingel weer goed binnen, dus 1-0.
De 2-0 was een mooie aanval over rechts van onze iets wat grijzende rechtshalf Hans Mels, die de bal voor gaf op Patrick Dost die mooi tegendraads in kopte. Kort hierna kreeg Patrick nog een mooie kans die hij om zeep hielp,hij kon er bijna alles mee doen wat hij wou alleen niet wat hij er mee deed.
Rust, er werden 2 publiek wissels toegepast. Erik M. kwam voor Ted en Paul voor Patrick.
Na de thee gingen we door met aanvallen richting Woudia doel. Het was Jan Komen die wederom een voorzet van Hans prima binnen tikte.
Kort hierna speelde onze Pietertje zich knap vrij op links, maar zijn schot(je) was een prooi voor de keeper van Woudia.
De 4-0 was van grote schoonheid, het was Sander die op een mooie manier binnen werkte. Ook kwam Jaap nog in het veld voor Cees, wat het spel zeker ten goede kwam, nu hadden we nog een troef langs de lijn die speelminuten wou maken en wel onze Dirk.
Dirk gaf tijdens zijn invalbeurt een goede bal op Jan, het was alleen jammer dat die Jan, Jan-Bert van Woudia was. Kort hierna floot Marcelino af die prima had gefloten.

Dus 3 punten rijker en tot zaterdag op het kerstdiner.  Dirk, sorry van de spelvouten.

De consul.

Share Button

Reacties zijn gesloten.