Zwaagdijk F1 – Westfriezen F3 13-11-`10

Afgelopen zaterdag mocht de F1 van Zwaagdijk aantreden tegen de Westfriezen. Gelukkig ging het voetbal door, want wat had het geregend de afgelopen week en dan nog die wind! Aanvoerder Jim Sijm had de toss gewonnen en we begonnen meteen met balbezit.

 

De eerste minuten was het voor beide ploegen aftasten zonder gevaarlijk voor het doel te komen. Voor Zwaagdijk beginnen de sterkere tegenstanders in deze competitie te wennen en worden we door iedere wedstrijd sterker en durven we meer aan te vallen. Dat resulteert al in de eerste 5 minuten door een doelpunt van Mitch die vanaf de rechterkant doorbreekt en met zijn rechtervoet de bal
mooi inschiet: 1-0. Kort daarop volgen nog meer doelpunten in het voordeel van zwaagdijk door doelpunten van oa Mitch, Jeffrey en Thijs en we gaan rusten met 5-0. Heeft Westfriezen dan geen kans gekregen? Jazeker wel, maar dankzij onze verdediging (Niels, Lars, Max en Jim) en keeper Wout Dekker blijft het doel van Zwaagdijk schoon. In de tweede helft is het genieten van het rondspelen van de bal en het zoeken naar kansen voor de spitsen Jeffrey en Mick. Er wordt nog wel 1x gescoord in de tweede helft waardoor de eindstand 6-0 wordt.
Inmiddels is Zwaagdijk opgeklommen naar de 7e plek in de competitie met meer liefst 5 wedstrijden minder (!) gespeeld dan de koploper.
Dat kan nog wel eens spannend worden…

De begeleiders.

Share Button

Reacties zijn gesloten.