MOC – Zwaagdijk 4-1

MOC – Zwaagdijk 4-1                      13-11-2011

Na de mooie overwinning van vorige week op RKEDO moest er vandaag aangetreden worden tegen het lager geklasseerde MOC.
Zwaagdijk begon aan de wedstrijd zonder de geblesseerde spelers Bert van Diepen en Sjors Koeman. Deze werden vervangen door Rick Deken en Ruud Beers.

MOC begon fel aan de wedstrijd, waar Zwaagdijk mat aan de wedstrijd begon. Door de felheid van MOC en een misverstand achterin kwam MOC al na 3 minuten op voorsprong. Zwaagdijk was kennelijk nog niet wakker geschud door het doelpunt, want een paar minuten daarna lag de bal wederom in het doel. Zo kwam Zwaagdijk erg snel op een 2-0 achterstand. Zwaagdijk herpakte zich daarna beetje bij beetje. Zo kwamen er ook nog kansen aan het einde van de eerste helft. Via een goede aanval over links belande de bal bij  Ruud Groot die de bal voor het inschieten had, maar via de keeper van MOC eindigde de bal op de lat. Ook  Tim van Dam kwam in een kansrijke positie en schoot van buiten de zestien hard op het doel. De keeper had de nodigde moeite met het schot en wist de bal maar net naast het doel te krijgen.

In de rust werd de geblesseerde Ruud Ursem vervanger door Pjotr Horszczaruk. Zwaagdijk begon nog meer aan te drukken op het doel bij MOC. Er ontstonden nog meer kansen. Zo schoot Ruud Groot tegen de paal en redde de keeper van MOC een paar keer goed op de inzetten van Zwaagdijk. De bal werd door MOC zelfs nog een keer net van de lijn afgehaald. MOC kwam er nog af en toe uit door de lange bal te spelen, maar waren niet erg gevaarlijk. Toch kwam de 3-0 op het scorebord. Bij een ingooi van MOC werd de spits bereikt, die draaide goed weg en zette zo MOC op de comfortabele 3-0 voorsprong. Zwaagdijk kwam nog even terug in de wedstrijd. Uit een corner belande de bal via de kluts voor de voeten van Pjotr Horszczaruk die de 3-1 er intikte, maar het mocht niet meer baten en MOC kwam uit een corner ook nog op 4-1.

De uitslag was wel geflatteerd, maar door onoplettendheid in de beginfase liep Zwaagdijk de hele wedstrijd achter de feiten aan. De volgende wedstrijd is Berkhout uit en daar zal Zwaagdijk de punten mee moeten nemen, want het is zeer belangrijk om de aansluiting met de bovenste ploegen te houden.

Opstelling Zwaagdijk:Ton Steltenpool, Ruud Beers, Hein Boon, Patrick Neefjes, Rick Deken ( 75 Necati Sahin), Jerry Klok, Tim van Dam, Ruud Groot, Niels Kaan, Ruud Ursem (45 Pjotr Horszczaruk) Arjan Schouten.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.