DTS – VE45+ 1-2

Meevallend weer,

Zondag 10 februari mochten wij aantreden tegen DTS, een tegenstander die we niet zo goed kennen, maar die we zeker vreesden i.v.m. hun winst partij de 1e  wedstrijd. Het was een gore ochtend met motregen  maar gelukkig was de wind afgezwakt zodat onze Mars ook wat minder kans had op calamiteiten oproep. De coach kreeg de telefoon om te beheren maar die heeft er niet naar geluisterd. Na een natte reis begon de wedstrijd redelijk droog, onder het toeziend oog van de kleine hooligan die er in tegenstelling van de grote hooligan er wel was, klasse Sam. De wedstrijd begon voor ons redelijk met een klein overwicht in het veld, maar ook de tegenstander kwam er af en toe gevaarlijk uit met snelle mensen. Veel kansen leverde dit niet op en dat was voor DER ITALIEN reden om een corner te nemen, zo geraffineerd, dat de bal onder het mom van de tegenstander “laat maar gaan” in enen in het doel vloog. Heel verrassend 0-1 en niet tegen de verhouding in maar meer onverwacht. Daarna vervielen wij in de gewoonte van de laatste tijd om de tegenstander zelf sterker te maken door ze veel te veel aan de bal te helpen, door onze fouten. Op een paar van die momenten was Wally onze redende engel.

Na de thee probeerde DTS wel meer druk te geven ,maar echt heel gevaarlijk werden ze niet, als wij wat meer geluk hadden gehad met de counters hadden we de wedstrijd eerder beslist, maar door onwennigheid met kunstgras waardoor de bal nogal eens net te hard gaat kwam het er niet uit. Toch was de 2-0 van Sleepy zo’n counter die dan wel lukte. Ries kwam in balbezit en gaf mooi mee aan Mars die nog wel de vrijstaande Douwe zag maar de bal netjes zelf in doel schoot. Dan wil je gerust gesteld achterover leunen, maar dat is dan alleen voor de coach, de spelers moeten keihard blijven werken. Door te laconiek verdedigen kwam DTS toch weer in de wedstrijd door een verder goede goal 1-2. En dus gingen zij nog voor een gelijkspel en de druk nam toe maar dat we met 3 punten naar huis gingen hadden we helemaal aan Wally te danken die met enkele onnavolgbare reddingen verder onheil wist te voorkomen, klasse Wally.

A.s. zondag uit naar Andijk, weer kunstgras maar wat dichter bij huis dus vertrek een uur voor aanvang van de wedstrijd 10.30 uur Vertrekken dus om 09.30 uur Tot zondag.

Een toch wel tevreden coach.

Share Button

Reacties zijn gesloten.