VE45+ – LSVV 4-2

De dag van de omslag;

Zondag 3 februari 2019 is de datum dat voor de (oudjes) veteranen de competitie weer begon in de voorjaarsreeks. Deze wedstrijd tegen LSVV was de replay van de laatste wedstrijd in de najaar reeks. We komen deze mannen dus nog een keer tegen in dit seizoen. Ik hoop van ganserharte dat we dan beter aan de wedstrijd beginnen dan vandaag, hoewel???? Na de aftrap is de eerste de beste aanval meteen een doelpunt van de uitgeslapen Douwe, of was het juist de nog wakkere Douwe??? Feit blijft dat het allemaal niet uitmaakt want de ref. nam het onterechte vlag signaal van de ass. Ref over en keurde deze mooie goal niet toe. Dat was bij ons zeker een heel zwaar wegende misstand want daarna gingen we echt verschrikkelijk slecht spelen, ondanks de positieve uitzonderingen natuurlijk, maar de 0-1 was toch echt een kadootje van ons. De aanvallende aspiraties waren er wel maar er ging toch wel veel en knullig mis bij ons. Passen die niet aankwamen misverstanden en slordige missers, alles kwam er uit bij ons. De tegenstander die toch echt geen wonder team hebben kwamen na weer wat fouten bij ons wel op 0-2 met een schitterende goal. FF voorbij de middenlijn kreeg een Langedijker de bal, zag Wally voor zijn doel staan en bedacht zich niet en met een loepzuivere lob was het raak. Gelukkig bleek dat ook bij ons de ommekeer want er werd ff harder gewerkt bij ons en dat resulteerde vlak voor rust in de 1-2 van Sleepy na een aanval over vele schijven. Dus kansloos waren we niet.

Tijdens de rust is er door de coach keihard ingegrepen en dat was nodig ook, niet alleen spelers die niet goed waren werden gewisseld ook spelers die wel goed waren bleven niet ongemoeid, de opstelling werd dusdanig gewijzigd dat de tegenstander er geen grip meer op had en dat was ook de bedoeling. De 2-2 liet nog ff op zich wachten maar kon niet uitblijven. Het was Pieter die een vrije trap perfect op het hoofd van een Langedijker wist te leggen zodat die zijn eigen keeper kansloos liet, en zo zaten wij weer volledig in de wedstrijd. Ongeveer 10 minuten voor tijd was het bijna Japie tijd, Nico die zijn comeback vierde nam de vlag over, #scoornogweinigmeer werd naar de kant gehaald, het handje tussen Jaap en Paul was veelzeggend; nl, Paul tegen Jaap; wel scoren hé. Dus wat doet Jaap dan, hij vraagt bij de corner die we nog te goed hadden aan Ries kom maar met die knikker, pielt er wat mee tot hij het ook niet meer wist en schiet dan op doel. En warempel binnenkant paal en het is 3-2. Klasse Jaap en precies op het goede moment want bij LSVV was het geloof over en uit, zeker toen de eerst volgende corner er door wakkere Douwe keurig werd ingekopt, 4-2. Dit was ook de eindstand en zodoende de volledige buit een 3 punter.

Goed terug gekomen heren in de 2e helft maar ik zou het toch op prijs stellen als er vanaf het begin wat beter met elkaar wordt samengespeeld, met wat minder foutjes. Volgende week gaan we op bezoek bij de buren van deze week. Uit naar DTS, spelen om 10.30 en vertrek om 09.15 uur. Dus allemaal (Douwe) op tijd naar bed??

Een opgeluchte coach.

Share Button

Reacties zijn gesloten.