Sporting Andijk – VE45+ 4-3

Na zonneschijn toch weer regen;

De wedstrijd na de opsteker van vorige week is uitgelopen op een deceptie, en dat kunnen we alleen ons zelf aanrekenen. Begon de wedstrijd nog goed met al snel een voorsprong door gelegenheids spits Wally met een mooie afdraaiende bal 0-1 kwam Andijk (de tegenstander op papier) na een slippertje van onze linksback kwam Andijk op 1-1. Een op en neer gaande wedstrijd was wat zich daarna ontvouwde. Wel kwamen we (verdiend) op 1-2 na een mooie aanval met Marcelino en Jan die bekwaam werd afgerond door Douwe.

Dit was ook de ruststand en er was dus nog van alles mogelijk en dat bleek na de rust. #scoorelkeweek en Ries er in voor Wally en Wammes, en weer gaan. Dat ging dus welgeteld 1 minuut. #scoorelkeweek zijn eerste balcontact was dermate goed dat Sleepy de 1-3 kon aantekenen. Dan hoop je dat we voor meer gaan net als vorige week maar wat gebeurt er??? We geven Andijk de ruimte en de ballen om weer helemaal in de wedstrijd terug te komen. Er werd van onze kant heel slecht en soms heel slap gevoetbald wat de 2-3 opleverde. Jaap weet nu ook wat een peterbeersie is!!. De 3-3 was een afstands schot wat gewoon niet mag gebeuren maar ja als niemand wat doet is het wel erg makkelijk voor de tegenstander. Dan hoop je nog op een gelijkspel maar ook dat zat er niet in, de 4-3 was weer een Lucky (net als de 2-3) maar als het eenmaal tegen zit, zit alles tegen. Al met al een weggegeven wedstrijd voornamelijk in de 2e helft en dat kwam omdat we zelf onze tegenstander waren.

Dan a.s. zondag maar revanche nemen voor deze wanprestatie door KGB weer eens wat punten af te pakken. 11.00 uur thuis. Tot zondag.

 

Een coach met een deprigevoel.

Share Button

Reacties zijn gesloten.