VE2 – Woudia 6-2

Een happy coach,

Zondag 4 november was de dag dat we weer een ware derby op de rol hadden staan en ook nog wel een beladen derby i.v.m. de eerdere verliespartij in de beker competitie tegen deze  zelfde Woudianen. Onder een aangenaam bleek voorjaars??? Zonnetje begonnen we aan de wedstrijd. Vooraf tijdens het omkleden had de coach een 3 punter geëist??? Omdat het wel weer eens tijd werd maar ook gezien de eerder genoemde verlies partij. En dan wordt er onmiddellijk aan de stoelpoten van de coach gezaagd door zijn zwager dat als er verloren zou worden ook de coach wel kon opstappen. Van je familie moet je het maar hebben. Maar zoals gezegd mooi weer prachtig veld NIEUWE BROEKEN!!!!!! En 13 spelers beschikbaar.

Al snel werd het dreigement van de coach gehonoreerd door de 1-0 van #scoorelkeweek op aangeven van Sleepy die de plek van de Italien prima overnam. Na een hele lange tijd van balbezit en dus een lange aanval scoorde Jorgensen hier wel omdat wij niks met lampen hadden. 2-0. FF later viel de 2-1 en begin je toch weer te denken, ging het te makkelijk??? Maar kijk, Pieter neemt een vrije trap en legt die precies bij Douwe op het hoofd en die wist daar wel raad mee, 3-1 en weer een kleine maar rust gevende marge. Tijdens de rust 2 wissels toegepast Jan en Jeroen erin en verder maar weer. Jorgensen was tegen zijn oude dorpsgenoten extra gebrand zeker want die scoorde zowaar zijn 2e deze dag, 4-1. De coach ging achterover zitten omdat hij deze wedstrijd dan wel zou overleven. Sleepy die zijn mid mid plek met verve invulde wou dat ook nog vieren met een goaltje na een mooie counter 5-1. Woudia wilde dit alles niet over zijn kant laten gaan en scoorde nog de 5-2 waarna Sleepy ook nog de 6-2 maakte na een mooie solo door de verdediging van Woudia. Voorwaar een happy makend resultaat.

A.s. zondag naar Andijk en hopelijk ook weer een mooi resultaat. 10.30 uur voetballen en vertrek dus om 09.30 uur, Bassie gaat rechtstreeks!! Tot zondag…

De happy coach.

Share Button

Reacties zijn gesloten.