Berkhout – VE2 0-3

Een dag met een lach en een traan.

Zondag 30 september gaat de geschiedenis in als een dag met twee gezichten. Een dag die goed begon want een week geleden vraagt de schakel hooligan nog om een team foto, mijn antwoord was er zijn er te veel niet, zijn antwoord, je benne toch nooit compleet, en zie, de uitwedstrijd tegen Berkhout bracht de complete selectie op de been en in/op het veld, dus de fotograaf mee genomen zodat we er allemaal op konden staan, bedankt Margareth. Het resultaat van zon grote selectie is wel dat er voor de rust een ander elftal staat dan na de rust, dus ook dat had twee gezichten. 

Dan de wedstrijd, wederom namen we na de aftrap het heft in handen en waren we sterker dan de tegenstander, maar ook nu weer kleine slordigheden die we ons zelf aandoen en waardoor we de tegenstanders nog steeds hoop geven dat er wat te halen is. Gelukkig viel de schade mee en maakte Patrick na een overtreding op hem  mooi de 0-1.  Een lach. Bij een actie vlak bij de achter lijn raakte Nico op ongelukkige wijze uit balans en viel, een scheurtje in de pols (een traan) bleek na ziekenhuis bezoek, ook weer bedankt Margareth je kwam goed van pas vandaag. Hopelijk wordt je ring (nog een traan) nog gevonden daar in Berkhout Nico, maar in ieder geval van harte beterschap gewenst. Na een beetje gemopper van de coach (al dan niet terecht) Pieter trok zich dat enigszins aan en met een schot waar heel veel gram in lag werd de 0-2 gerealiseerd wat ook de rust stand was.

En zoals gezegd na rust een bijna compleet nieuw team en zo mogelijk nog meer overwicht, vele kansen en scrimmages waren ons deel maar toch ook nog een paar kansjes voor Berkhout maar dan stond daar Huib paraat. Douwe maakte nog een prima goal wat de 0-3 opleverde. Een mooie en verdiende overwinning een lach. A.S. zondag uit naar SEW vertrek om 09.00 uur want we spelen om 10.00 uur en niet om 11.00 uur: schakel hooligan. Tot zondag

De coach

Share Button

Reacties zijn gesloten.