VE2 – Hollandia 3-0

Zondag 23 september was de dag dat de competitie van start ging en voor ons was dat de wedstrijd tegen Hollandia. Was het nog mooi droog op het moment van arriveren, toen we mochten beginnen stonden de hemelsluizen wagewijd open zodat we de hele wedstrijd lekker in de regen mochten afwerken. Na het begin signaal van gelegenheids scheids Jaap trokken we al spoedig ten aanval, en zette we de tegenstander met de rug tegen de muur. Het viel niet mee om door de rood witte????? Muur te breken. Rood/wit dat zijn wij toch?? Voor deze gelegenheid had de coach echter de blauwe shirts mee genomen. Dit is eigenlijk wel goed bevallen want met de rode shirt hadden we nog wel eens moeite om elkaar te vinden maar dat ging vandaag een stuk beter. Er werd leuk gespeeld en we gaven de tegenstanders weinig kansen, een groot compliment voor onze nieuwste aanwinst Bob die hun gevaarlijkste man volledig uit de wedstrijd hield. Halverwege de 1e helft vond Marcelino de vrij staande Jeroen en die wist met dit buitenkansje wel raad 1-0. De tegenstanders kwamen er nog wel af en toe uit en als de verdedigers waren gepasseerd was daar nog Wally die dan handelend optrad, en zodoende was de ruststand 1-0.

Na de rust met de invallers Ries, der Italien en Marcel, das Singer, hebben we de tegenstander bijna helemaal niet meer gezien. Werd de 2-0 eerst nog om onduidelijke reden afgekeurd na een doelpunt van onze keukenkampioen, ff later was het toch Paul die de 2-0 aantekende nadat de tegenstanders zich geen raad meer wisten met de bal en deze dus aan Paul lieten die hem toen maar in doel werkte. Na nog enkele mooie aanvallen en goed samenspel van onze kant was het de eerder genoemde invaller, der Italien die de spreekwoordelijke kers op de taart liet vallen. Uit een mooi opgezette aanval kwam Ries helemaal vrij op links en met een fantastische lob verschalkte Ries de keeper en de verdedigers en bracht zo de 3-0 eind uitslag op het bord.

Heren, na 3 dramatische beker wedstrijden heb ik vandaag weer van jullie genoten, ga op deze voet verder en er kunnen mooie dingen gebeuren dit seizoen. Aan staande zondag naar Berkhout (vertrek om 10 uur) een tegenstander die geladen is omdat ze de 1e wedstrijd net verloren dus waarschijnlijk op eer herstel uit zijn. We zijn gewaarschuwd. Tot Zondag

De Coach

Share Button

Reacties zijn gesloten.