SSV – VE2 3-2 (beker)

Zondag 16 september was de dag van de laatste oefenwedstrijd c.q. bekerwedstrijd, deze keer tegen SSV een onbekende tegenstander voor ons en dat klopt ook wel want ze spelen dit jaar voor het eerst in de 45+ competitie. Op basis van de uitslagen van de eerdere bekerwedstrijden een tegenstander die toch gelijkwaardig moest zijn aan ons. Wij waren deze dag op pad zonder onze topscoorder die werken moest maar met onze nieuwe aanwinst Bob. Ook Huib was weer terug van de arbeid en nam weer plaats onder de lat.

Vol goede moet gingen we op een prachtig nieuw complex, (alleen het veld waar wij mochten was oud) van start en we hadden al snel een veldoverwicht. Maar zoals ook in de voorgaande 2 wedstrijden maakten wij heet ons zelf moeilijk door leuk te voetballen maar uiteindelijk toch weer een voute pass te geven die de tegenstander dus onmiddellijk afstraft, 1-0 en 2-0. Op een goede actie en voorzet man Sleepy bracht Wally de spanning terug 2-1, er was weer hoop temeer daar wij het meeste balbezit hadden. Maar ook de 3-1 was weer een samenspel van eigen vouten en dat was de ruststand. In de rust de laatste wissels er in en Huib met een lichte lies blessure eruit waarvoor Jaap weer in het groen ging.

De 2e helft was zeker beter dan de eerste alleen het afronden lukte nog niet. Ted mocht 2x aanleggen vanaf de stip waarbij  de 1e er voortreffelijk inging maar de 2e voortreffelijk mis 3-2 dus. Op basis van de 2e helft kregen wij tekort maar dat kunnen we alleen ons zelf aanrekenen, het getoonde spel van de 2e helft stemt hoopvol voor de competitie start volgende week thuis tegen Hollandia. We zullen echter vanaf het begin scherper en bij de les moeten zijn om de punten thuis te houden. De hooligans waren na hun vroege aftocht vorige week wel weer trouw tot het einde al hadden ze het ff moeilijk om te kiezen tussen de voetbal en handbal, want de dames van Quick moesten ook in Stompetoren, zei wonnen wel heren.

 

De Coach

Share Button

Reacties zijn gesloten.