KGB – VE2 6-3 (beker)

Zondag 9 september 2018.  De dag die in het teken stond van de bekerwedstrijd tegen KGB  en KGB blijkt, net zoals vorig seizoen, een ware angstgegner te zijn en zo ook vandaag zal blijken. Hadden we vorige wedstrijd nog een nieuwe Keeper? Deze dag liet hij al weer verstek gaan met een late afzegging omdat de kazen begonnen te smelten?? Voor deze gelegenheid Jaap als doelwachter geposteerd en wat bleek, Jaap kwam er achter dat het toch echt wel een groot hok is die verdedigd moet worden en dat dat lang niet altijd meevalt ondanks dat we het Jaap niet kunnen aanrekenen dat we met een nederlaag terug naar Zwaagdijk werden gestuurd.

Het begon nog heel ff goed, we wonnen de toss niet zodat wij mochten aftrappen en het eerste balbezit dus voor ons was, de bal ging 3 a 4x naar een medespeler maar bij de eerste de beste onderschepping (lees foute pass) ging KGB razendsnel richting het doel van Jaap en voordat wie dan ook er erg in had lag de bal onhoudbaar en kogelhard in het doel. 1-0. Weer aftrappen en dus weer balbezit, leuke passjes en combinaties waren ons deel maar echt gevaarlijk werden we nog niet. Tot Paul zich er eens mee ging bemoeien en zowaar werd het 1-1. Lang konden wij hier niet van genieten want na weer een onderschepping (lees foute pass) was het weer de snelle voorwaartsen van KGB die onze verdediging te snel af was 2-1. En na nog zo’n onderschepping was het ook al snel 3-1. Dit was ook de ruststand en de tijd dat Wally de pijp aan Maarten gaf wat dus de conclusie versterkt dat we toch personele versterking nodig hebben. Hoop gloort aan de horizon. Waarschijnlijk komt Bob Wever ons versterken??

Na rust dus nog 1 wissel en al snel 4-1, 5-1, en 6-1, en op dit punt waren de hooligans er dus ‘mee an;  en verlieten de arena en misten zodoende onze wederopstanding?????? Want de 6-2 van Paul uit een corner en de 6-3 van Douwe uit een mooie voorzet van Pieter zullen ze nooit meer zien, dat komt er van als je te vroeg er de brui aangeeft. Dus heren voortaan tot het bittere einde als je niks wil missen. Volgende week een onbekende tegenstander SSV, eindelijk weer eens vreemde gezichten en hopelijk een betere wedstrijd van onze kant, we kunnen het zeker maar we moeten het wel met zijn allen doen en ff zuiniger op de bal zijn in balbezit. We vertrekken om 10.00 uur en dus verzamelen om 09.50 uur.

Tot volgende week.

 

De Coach.

Share Button

Reacties zijn gesloten.