Rabobank Clubkas Campagne 2018

Rabobank West-Friesland draagt de lokale samenleving van West-Friesland een warm hart toe. Dit doen wij door de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij leden van Rabobank West-Friesland bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Elke stem is geld waard. In overleg met de ledenraad komt deze campagne in plaats van de Rabo Fietssponsortocht.

Omdat de Rabobank Clubkas Campagne nieuw is en wij de verenigingen/stichtingen zo goed mogelijk willen informeren, organiseren wij in januari informatieavonden. Deze informatieavonden zijn helemaal volgeboekt en het is niet meer mogelijk om u hiervoor aan te melden.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Rabobank ClubKas zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds onze ruim 26.000 leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen. Rabobank West-Friesland stelt in 2018 een bedrag van € 250.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank West-Friesland mogen verdelen over de deelnemende clubs. Elk lid brengt vijf stemmen uit (max 2 per club). Dit stemmen doen zij online of op één van onze kantoren.

Doet u mee?

Als uw vereniging/stichting aan de voorwaarden voldoet, dan kunt u zich inschrijven van 15 januari t/m 31 maart 2018. Na de inschrijfperiode voor verenigingen en stichtingen vindt er een stemperiode plaats. Tijdens deze stemperiode van (8 mei 2018 tot en met 28 mei 2018) brengen leden van onze bank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode meer informatie.

Voor leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm. 
Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd.

Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en de mogelijkheid om u in te schrijven leest u hieronder.

INSCHRIJVEN

Share Button

Reacties zijn gesloten.