Knipping familie/vrienden toernooi

24 juni was er weer het jaarlijkse Familie/Vrienden Toernooi, ditmaal met de toevoeging Knipping Toernooi vanwege het doneren van de schuifpui maar het kon ook het vrijwilligers toernooi heten zoveel mensen die zich belangeloos inzetten voor onze club.

De weergoden beloofden in begin van de week een niet te mooie zondag, maar het viel best mee. Veel teams zaten mooi aan een koppie op het Karel Bakker Plein, de deuren open van de schuifpui zodat we ook een deel van de kantine bij het ‘buitengebeuren’ betrokken.

De wedstrijden begonnen om 10.30 uur met 16 teams en daarvoor dank aan Hauwert en team van Venekamp die zaterdag avond nog bereidt waren om mee te doen klasse mensen.

Veel werk is er verzet om dit mogelijk te maken, we noemen geen namen, je zou er 1 net niet opnoemen die het meeste doet.

Veel teams dachten na 5 wedstrijden spelen dat het over was, maar de finale partijen moesten nog gespeeld worden daar menigeen al onder de douche stond bracht de dobbelsteen de uitslag.

Gestreden werd er wel voor de finale plekken 1 en 2 en tussen 3 en 4

In de A poule:1 Familie Neefjes, 2 Familie Beers/Neuvel om de 3e en 4e plaats werd een oud buren strijd tussen Fam. Groot en Fam. Goedhart

In de B poule: 1e Fam. Blom en 2e Fam. Pronk en de Fairplay was voor het Vlaggeschip

Dank aan de organisatie, alle vrijwilligers, voetballers, scheidsrechters, sponsoren, de BBQ man en nog veel meer mensen, 2 vrijwilligers durven we wel op te noemen namelijk Han en Gea Ursem die zaterdag en zondag zich het lam lazarus hebben gewerkt om deze dag tot een zeer geslaagde dag maakten.

Share Button

Reacties zijn gesloten.