Zwaagdijk 45+1 Alcmaria Victrix 45+1 11-1

VOETBALLES EN K*T EN P*S BALLEN

Zondag 25 maart moeten de vets het op nemen tegen weer een nieuwe tegenstander en gelijk ook niet de minste. Alcmaria Vitrix kwam naar Zwaagdijk als de koploper in onze poule, we waren dus gewaarschuwd. Het begon al niet erg goed gezien de kantine nog niet open was toen de eerste fanatiekelingen zich melden bij de deur. Met gevolg dat de koffie ook nog ff op zich liet wachten. Toen dit allemaal geregeld was konden we verkleden en de tegenstander begluren op hun kunsten. Maar Alkmaar blijkt moeilijk te verlaten want er liepen er maar 9 waar er later nog 1 bijkwam, en dat uit een selectie van 20 spelers. Voor ons dus een klein voordeel??? omdat wij er wel 11 in het veld hadden en nog 3 op de bank c.q. zijlijn. Na het beginsignaal trokken de roodjes gelijk ten aanval wat meteen in een voorzet resulteerde van Sleepy, deze werd nog gepareerd maar de 2 voorzet uit de zelfde aanval wist onze gelegenheids spits Pieter op waarde te schatten en met een mooie kopbal was het 1-0. Voorwaar een mooi begin, en de opmaat voor nog veel meer moois. FF later een identieke situatie en Pieter maakte ook de 2-0, dit alles onder het toeziend oog van het 2e dat daarna zelf moest maar wel al hadden gezien hoe of het moest en zei hebben de les goed bijgehouden en een mooi resultaat haalden tegen Hoogkarspel. Maar de veteranen gingen ondertussen zelf ook mooi door een pass van Stefan en nu ronde Marcelino zelf af 3-0. Vlak voor rust nog een geweldige slange beweging met het lichaam en Sleepy stond vrij voor doel en dat was 4-0.

Tijdens de rust Nico er in voor Ted en Bas voor Wammes. Wammes????? Jazeker na de 1e bekerwedstrijd en de wedstrijd ter ere van Trabelsie (kenne we hem nog) moet wel want hij was te kijk, maakte Wammes weer zijn rentree en ditmaal duurde het een hele helft dus, voorwaar een hele vooruitgang. Inmiddels was de grootte hooligan ook eindelijk gearriveerd en stonden de spelers van het 1e ons kunstje ook af te kijken. Zij hebben er echter weinig van op gestoken, maar dit ter zijde. De 2e helft begon net als de 1e, gelijk de eerste de beste aanval een goal. Ditmaal haalde Stefan de trekker over. Nadat Marcelino de lat raakte mocht ook de Italiano zijn doelpuntje meepakken 6-0. Hierna kwam een fase waaraan dit stukje de titel ontleend. Onze aanvoerende aan Gil de la Tourette lijdende vakantieman grossierde in K*T ballen en ook nog enkele P*S ballen, er waren ook nog enkele F**K en SH*T ballen.

De vakantieman

Tijdens Jans eigen gevecht gingen de anderen wel gewoon door met voetballen en maakte Sleepy zijn hattrick vol na een hele lange aanval waar heel veel van die vakantieman balle zaten 7-0. En toen………. Ziedaar Alm. Vitrix kwam zowaar over de middenlijn en kreeg een vrije trap op de rand van de zestien, de speler die hem nam krulde hem keurig in de handen van onze Wally (jazeker hij deed ook mee) maar wat bleek, Wally had andere handschoenen (hij was zijn eigens vergeten!!!!) en aan deze kom hij niet goed wennen dus het balletje verdween over de lijn in het doel 7-1. Wat was dat voor bal Jan????? De koppies bleven bij ons op het doel gericht en we haalden ons doel saldo pittig omhoog. Stefan schoot de 8-1 in de kruising, Marcelino maakte zijn 4e, Onze Pelle, Kuyt, Jorgensen maakte er ook nog 1 dus de 10-1. En toen kwam alles samen bij onze Gill, een verwoestend schot met die K*T< P*T bal en er was voor niemand een houden aan. Het net gloeit nu nog en dat was de 11e.

De van vele doelpunten genietende coach.

Share Button

Reacties zijn gesloten.