14 dec: KEES KIST KEERT TERUG OP DE VOETBALVELDEN

Donderdagochtend 14 december is het zover. Kees Kist keert terug op de velden.  
Het Nationaal Ouderenfonds, VVS’46 en de KNVB nodigt een ieder graag uit voor een informatieochtend bij VVS’46 over OldStars walking football. In samenwerking met Kees Kist, de legendarische spits van AZ uit de jaren ’80,  laten we op deze ochtend verenigingen en haar leden uit West-Friesland kennismaken met OldStars walking football. Dit gebeurt zowel op het veld als in de kantine. Tijdens deze ochtend worden mogelijkheden besproken om ouderen in beweging te brengen binnen een voetbalvereniging. Daarnaast is er voor elke vereniging of instelling de mogelijkheid om met vier tot zes personen deel te nemen aan een OldStars walking football clinic met Kees Kist.

OldStars walking football is een variant op het reguliere voetbal, afkomstig uit Engeland. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en 60-plussers de mogelijkheid te bieden mee te kunnen doen. Hierbij wordt 6 tegen 6 gespeeld, zonder keepers. Tevens mogen er geen slidings worden gemaakt en is lichamelijk contact verboden. Hierdoor ligt de nadruk op het positiespel en is het de perfecte variant voor mensen die lang niet hebben gevoetbald of pas op late leeftijd willen beginnen met voetbal. Plezier en sociale contacten staan in dit project voorop!

Datum                          :  14 december 2017    

Tijdstip                        :  10.00 – 13.00 uur      

Locatie                        :   VVS ’46, Spanbroekerweg 120A, 1715 GT Spanbroek

Graag horen we of je aanwezig bent op deze ochtend. Je kunt je opgeven via info@oldstars.nl. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

 

VVS ’46                                    : Rein de Wit, 0226-352663

Nationaal Ouderenfonds         : Johan Annema, 06-14443420

KNVB                                      : Daan van Eeckhout, 06-10300750

Share Button

Reacties zijn gesloten.