Berkhout – VE2 0-4

De 11e noot v/d coach.

Zondag 19 november staat de uitwedstrijd tegen Berkhout op de rol. Net als vorige week een mogelijkheid om ons klassement te verbeteren gezien de uitslagen en stand op de ranglijst moeten we weer 3 punten pakken en het liefst ook een aantal doelpunten. Wederom ook weer een lange lijst van afwezigen; de geblesseerden; Walter, Elco, Richard, Douwe en Wammes, en de door diverse redenen afwezigen; Ted, Marcel en Paul, Maar gelukkig waren daar de inmiddels vaste invallers??? Of horen ze al bij het meubilair?? Hans en Freek, en voor deze wedstrijd was ook Ruud Ursem bereid gevonden om in het keurkorps der veteranen zijn 1e opwachting te maken. Als de stroom afberichten zo blijft zal ik Ruud nog wel meer nodig hebben, we wachten het af. Over naar de wedstrijd, 10 uur was de geplande vertrektijd maar door de laatkomers Walter K. en Pieter D. vertrokken we ff later naar Berkhout, de weersberichten waren niet formidabel; zon (dat gaat dan nog wel) buien en wind.

Om 11.05 begon de wedstrijd en al snel werd er maar op een helft gespeeld, alles richting de hooligans (onze hondstrouwe supporters)die onderdak hadden gevonden in de buurt van de kantine achter het doel van Berkhout. Het was 1-richtings verkeer en de goals konden niet uitblijven. Na 10 minuten vond Sleepy een gaatje in de Berkenhouten muur 0-1. Na een aantal goeie aanvallen die net niet doeltreffend werden afgerond door diversen was er Jeroen die de bal uit een mooie voorzet tegen de buitenkant paal schoot. De bal bleef in en Jeroen kreeg een herkansing maar gunde de bal aan Stefan en dat was een goeie keus 0-2. Na ongeveer 20 minuten werd Stefan nogmaals in stelling gebracht en ook deze was weer raak 0-3. Inmiddels begon het te regenen en te hagelen wat voor 1 van onze spelers de reden was om de goed fluitende scheids ff onder de grond te stoppen zodat we vervroegd gingen rusten, en de beste man even kon bijkomen van deze aanval?? Nadat tijdens de rust vele van ons ook mee gingen doen aan de #metoo euforie maar dan eigenlijk andersom moesten we ook nog de 2e helft spelen die na een vergadering tussen de aanvoerders en scheids toch door zou gaan. Wederom 1 richting maar nu van de hooligans af die nog steeds hun plekje hadden onder een afdak. Bas had Pieter afgelost in de verdediging wat andere verdedigers deed besluiten om op zoek naar balcontacten steeds verder naar voren gingen spelen. De kansen bleven komen maar de doelpunten niet, net over, net naast, net in de handen van de keeper. Te vermelden is nog dat Jeroen weer ruzie had met zijn loerijzer, maar nu tot bloedens toe. Jaap er in, weer langer dan zijn 10 minuten, gaat dat wel goed??? Jaap. Maar nog steeds geen goals. Ruud eruit om het 1e de weg te gaan wijzen en Pieter terug in het veld en uw eigen coach voor het eerst de handen uit de mouwen om de vlag te hanteren. Vlak voor tijd maakte ook Sleepy zijn 2e 0-4. De zon begon te schijnen wat aanleiding voor de scheids was om de verloren 10 minuten van de 1e helft toch maar te spelen als een soort verlenging. Het leverde Berkhout nog 1 kans op die door onze koude keeper vakkundig om zeep werd geholpen. Eind stand 0-4, 3 punten maar toch het gevoel het had meer kunnen zijn.

Soms moet je tevreden zijn met wat je heb, dat was Freek duidelijk niet na afloop over de koffie, ik zal niet opschrijven wat hierover werd vermeld door betreffende persoon, hij had wel gelijk. Volgende week komt de koploper Spartanen op bezoek, diverse afmeldingen zijn er al, ik hoop niet dat ze van angst zijn, want als de vakantieman niet tegen zijn ex dorpsgenoten kan? Spelen geeft dat toch te denken. Hopelijk zijn er uit de ziekenboeg weer goede berichten en anders kom ik weer bij Hans, Freek en Ruud uit om de boel te completeren, voor deze dag zijn ze weer bedankt. Tot zondag 11.00 uur thuis.

 

Een van zijn knevel verloste coach.

Share Button

Reacties zijn gesloten.