VE – Westfriezen 3-1

Noot nr.10 v/d coach;

Zondag 12 november de wedstrijd tegen de Westfriezen uit Zwaag. Gezien de plaats op de ranglijst en de uitslagen van deze tegenstander moeten we gewoon 3 punten pakken van deze ploeg. Maar gezien de vele blessures, Walter, Paul, Elco, Ries, en Wammes en de vakantie vierende  P”tjes  Pieter en Patrick, moesten we weer een beroep doen op Hans en Freek. Gelukkig lieten die ons niet in de steek en konden we met 11 man op het veld en 2 wissels waaronder onze 10 minuten man inmiddels, Jaap.

De opstelling was wel weer een hersenspinsel van uw coach met een Jeroen bijvoorbeeld die elke week een linie verder naar voren komt te staan. Deze keuzes leken zowaar niet goed uit te pakken daar de Westfriezen na een slippertje van onze na een blessure terug gekeerde laatste man zomaar de 0-1 mocht aanteken op het moment dat de supporters en de coach tot de conclusie waren gekomen dat de Westfriezen toch wel erg zwak waren. Een ??? van de hooligans had zowaar een neef bij de tegenpartij gespot die niet echt de sterren van de hemel speelde en dus na de rust mocht vlaggen bij de Zwagenisten, dat ging hem beter af. Voor de rust had echter ons keurkorps de stand middels 2 goals van Sleepy in ons voordeel laten kantelen, 2-1. Tijdens de rust werden enkele “harde” woorden gesproken en werd er door de aanvoerende vakantie man getracht het gezag van de coach onderuit te halen, wat net niet lukte deze REVOLTE. Maar dan moeten de spelers het wel laten zien op het veld.

Na de rust was ook studio sport aanwezig met een camera team om dit Dream team te vereeuwigen. De 11 man in het veld hadden er zin in wat kans op kans opleverde voor de rood witten, maar nog ff geen goals. Wie er misten in uitstekende posities hoef ik u niet te vertellen de beelden zullen voor zich spreken en deze uitspraak bevestigen. Paul Huf met zijn hoe noemde de grote hooligan dat nou? Breedbeeldgroothoek lens??? Maar was hij tijdens de rust nog enigszins aan het rellen onze vakantieman maakte met zijn hoofd wel de geruststellende 3-1 na een mooie aanval en dito voorzet. De laatste 10 minuten met dus Jaap in de plaats van de assistenman (bedankt maar weer  Hans) werd het nog een beetje chaotisch door de vermoeidheid en wat uit positie lopen, maar kansen heeft de tegenstander niet gehad en was dus de buit binnen. Cees bedankt voor het fluiten en Freek ook weer bedankt voor je inbreng (op het veld, maar zeker ook in de kleedkamer) heel fijn. Volgende week naar Berkhout om 11 uur (vertrek 10.00 uur) en hopelijk weer met wat terugkeerders.

Een toch wel opgeluchte coach na een aanval op zijn positie!!!!

Share Button

Reacties zijn gesloten.