Woudia – VE2 1-2

Noot v/d coach nr 9

We kunnen de wedstrijd van zondag 5 november wel beschouwen als de wedstrijd van de day after. After wat zult u zich afvragen als u een niet ingewijde bent, wel het was de day after de big party maar dan op zijn Tirools. Het was zaterdag bere gezellig en prima georganiseerd bruidegomen en bruidjes (toch niet stiekem aan jullie cadeau begonnen he dames). Nogmaals hartelijk dank van alle aanwezigen.

De nawerking liet zich zondag uitermate goed terug zien op het voetbalveld van Woudia onze tegenstander van deze dag. Tijdens de verkleedpartij hebben we nog enkele momenten terug gehaald met als gevolg een kleedkamer vol hilariteit zodat de stemming er al goed inzat. Gelukkig waren ook van hen enkelen aanwezig geweest op het feestje, zodat er ook bij hen wat mis ging af en toe. Zwaar gewijzigd kwam ons keurkorps binnen de lijnen. Na afberichten van ; Walter, Ted, Elco, Douwe, Jeroen en Wammes was er de nootzaak om de assistenman en zijn schoonzoon weer van “stal” te halen Hans en Freek bedankt. En alsof dat niet genoeg was was onze “balleman” vergeten om de wekker te zetten zodat de warming-up enigszins geïmproviseerd verliep, maar met de rust was Marcel er toch. (zonder ballen weliswaar) Was Woudia vorig jaar nog een tegenstander van formaat was daar vandaag niet veel van te merken al zou je dat niet afleiden uit de uitslag 1-2.

We begonnen dus met een fantasie (of fantastische??) opstelling, al snel bleek dat wij er beter voor stonden dan de Woudianen. Leuk waren de duels tussen de tweeling van van D. dus een in het rood wit en de ander in wit wit. Al snel scoorde Paul een mooi doelpunt nadat er al enkele mogelijk heden waren gemist door diverse spelers. Woudia stelde daar weinig tegen over maar uit 1 aanval ging er bij ons heel veel mis en lag de bal zomaar achter onze Wal, 1-1. De scheidsrechter van dienst, ik weet niet of die ook te feesten was, had nog een paar cadeautjes voor Woudia door ons zeker 1 en eigenlijk 2 pingels te onthouden wat hij na de wedstrijd ook toegaf, gelukkig was het niet zo erg dat de uitslag geweld werd aangedaan. Vlak na zijn doelpunt kreeg Paul de bal geheel onverwacht van de tegenstander en had zo naar doel kunnen lopen, maar de schrik was zo groot dat ook Paul uit moest vallen met hamstring problemen, het was nog geen publiekswissel Paul. Na de rust het zelfde spelbeeld wij aanvallen en kansen niet benutten en van Woudia weinig last. Na een mooi uitgevoerde aanval kreeg Stefan de bal precies op tijd aangespeeld om de 1-2 binnen te schieten. Het was wachten op de 3e en eventueel meerdere treffers die uitbleven. Wel nog een blessure Richard, dus voor volgende week hopelijk een paar spelers terug uit de ziekenboeg want er gaan er ook nog 2 op vakantie, en neeeee niet eens de vakantieman. Dus tot zondag 11 uur tegen Westfriezen.

Een opgeluchte coach kwa punten niet de uitslag en blessures.

Share Button

Reacties zijn gesloten.