DTS – VE 45+ 1-1

Zondag 15 oktober is een memorabele dag geworden om diverse redenen die in dit schrijven genoemd zullen worden. Na de app op zaterdag dat we om 9.00 uur wilden vertrekken was BIJNA iedereen keurig op tijd, dissonanten hou je bijna altijd. Nu was de accu van een NIET elektrische fiets leeg. De smoezen worden al fantastischer. Desondanks waren we keurig op tijd in Oudkarspel???? Jazeker een geheel nieuwe tegenstander voor ons DTS. (door training sterker) En ook gelijk een niet mis te verstane tegenstander die soeverein aan kop gaat in onze poule, dus we kunnen de borst nat maken. En dan is er een dilemma voor de coach, hoe pak je dit aan met de “sterkste” opstelling of gewoon om de beurt wisselen zoals tot nu toe. Voor het laatste gekozen, want de kracht van de bank bepaalt de kracht van het team. Zo ook vandaag, na enig zoeken het c veld gevonden!! Ballen vergeten uit de kleedkamer mee te nemen, Jeroen weer terug en de warming up kon beginnen.  En zie…… zelfs de Hooligans waren er gelukkig     (en op tijd)  weer bij.

Ook het zonnetje deed zijn best al om deze tijd zodat alles klaar was voor een mooie wedstrijd, en dat werd het. Een gelijk opgaande wedstrijd voor rust met kleine kansjes over en weer, en met mooie reddingen van de keepers waarbij die van ons al dorst (na) had op het moment dat de wedstrijd begint. 0-0 met rust was een mooie stand en ook terecht. Jeroen was na al dat ballen halen vlak voor rust geblesseerd geraakt zodat Bas alweer snel het veld in moest. Het lukt maar niet om hem  volledige reserve beurten te geven. In de rust nog 2 wissels, Patrick voor Douwe en Marcelino voor Nico. En dan gaan we voor de 2e helft. Weer gelijk op en kansjes over en weer. Bij een schot van DTS was onze dorstige keeper nog wel de baas maar bij de rebound helaas niet, 1-0. Maar GEEN koppies omlaag maar de mouwen omhoog en vol gas er tegen aan. Elco weer geblesseerd naar de kant dus Nico weer terug in het veld. Uit een mooie aanval maakt (Kuyt, Pelle, Jorgensen, Kindvall) er gelukkig 1-1 van. Douwe neemt de vlag van Jaap over zodat die ook weer zijn kwartiertje kan pakken, maar wat gebeurt???? Waar anders het spel regelmatig wel eens werd onderbroken door een uitbal of overtreding dachten de 10 rode veldspelers, als Jaap er in moet dan moet er ook 1 uit, met gevolg dat de bal in het spel bleef en er werden ook geen overtredingen gemaakt of uitgelokt zodat Jaap zijn kwartiertje geminimaliseerd werd tot 11 minuten en dan nog omdat onze tegenstander vond dat ie er toch wel eens in mocht. Maar als het team goed draait wie haal je er dan uit??? Sorry Marcel.

In die laatste 11 minuten gebeurde nog wel veel, we hadden kunnen verliezen, maar zeker ook winnen. Een overtal situatie met 5 tegen 3 speelden we niet goed uit en onze Pieter had ook nog een geweldige redding op de doellijn  van het doel waar de bal gewoon in moest. Jammer maar een gelijk spel was wel een terechte uitslag tegen deze goede maar ook leuke tegenstander. Toen ’s middags het vlaggenschip ook nog won was het al met al een prachtige dag. (Paul) Zondag dan de wedstrijd tegen?????? Grasshoppers!!!!!!!!!. Zondag 11 uur graag weer iedereen op tijd voor deze bijzondere wedstrijd.

Een verbrande (zon) en tevreden coach.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.