Voetbaldagen bij VVW

Na 7 succesvolle edities bij de Blokkers, starten wij met het organiseren van de voetbaldagen bij meerdere clubs in West-Friesland. Komende herfstvakantie organiseren wij twee dagen (donderdag 26 en vrijdag 27 oktober) bij VVW waarbij iedereen van 6 tot en met 15 jaar welkom is. Zou u onderstaande tekst op uw website willen plaatsen. Ik zal dit weekend ook proberen langs te komen om enkele flyers af te geven.
 
Heeft u vereniging enthousiaste trainers?
Naast onze eigen trainers zijn wij altijd op zoek naar trainers in de omgeving van de locatie waar we de voetbaldagen organiseren. Trainers die een opleiding volgen bij het CIOS, sport & bewegen of misschien is er iemand bezig voor zijn TC3.
Tijdens deze dagen leren de trainers hoe ze nog betere training kunnen geven. We zorgen dat we voldoende kader hebben, zodat we all trainers goed kunnen begeleiden. De trainers hebben na deze dagen hun kennis behoorlijk kunnen vergroten, wat weer bijdraagt aan een betere opleiding op uw eigen vereniging.
 
Misschien kunnen wij in de toekomst de voetbaldagen organiseren op uw club. Ik kom graag langs voor een gesprek.
 
Met vriendelijke groet,
 
Cees de Geus
 
***************************************************************************
Beleef fantastische dagen in de herfstvakantie!
Na het geweldige succes op diverse locaties houden we op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober onze voetbaldagen voor het eerst bij VVW.
Wij willen iedereen van 6 tot en met 15 jaar de mogelijkheid geven om mee te doen aan dit geweldige evenement waarbij plezier centraal staat. De spelers krijgen op een positieve manier training van onze enthousiaste trainers. 
Tijdens deze drie voetbaldagen komen de volgende punten aan bod:
– Techniek & tactiek
– Wedstrijden & spelletjes
– Voetbalkennis
– Teambuilding
 
Ook hebben wij een aantal nieuwe gadgets die leuke uitdagingen bieden. Kortom, de mogelijkheid om tijdens de vakantie lekker te voetballen, een goede training te krijgen én nieuwe vrienden te maken. 
 
Prijs
€ 47,50 voor 2 dagen
€ 27,50 voor 1 dag
 
De dagen duren van 9:30 tot 16:00. Eerder brengen en later halen behoort tot de opties, ideaal voor werkende ouders. Voor bijzondere gevallen hebben wij onze eigen jeugdsportfonds.
 
Aanmelden
Inschrijven* kan op: www.ceesdegeus.nl
 
 
*Aanmelden kan t/m 23 oktober.
Share Button

Reacties zijn gesloten.