Zwaagdijk JO19 – Woudia JO19 verloren

Op zondag 30 april mochten we om 11:00 uur aantreden op Zwaagdijk sportpark om de wedstrijd tegen Woudia te spelen die tevens nog meespeelt om het kampioenschap, hierom wilden wij het ze nog even moeilijk maken. We hadden Rico Steur van het JO15-1 geleend om ons te versterken en na een goede warming up begonnen we allemaal redelijk fit aan de wedstrijd. Woudia had veel kansen en maakten die ook af, maar ook wij waren gevaarlijk in de aanval. Eén daarvan was van Sem Wagemaker die met een individuele actie het halve team van de tegenstanders uitspeelde met daaropvolgend een pass die Mike Pronk de ruimte in stuurden, die 1 op 1 op de keeper afkwam. Deze uitstekende aanval werd jammer genoeg niet afgemaakt door een katachtige redding van de keeper van Woudia.
Rust
De 2e helft kwam Twan Wiering van Hauwert JO17-1 invallen dit zorgde voor een extra wissel waardoor wij de vermoeide spelers konden opvangen. Ook maakte Mees Laan zijn rentree in het team. Die gelijk voor gevaar mocht gaan zorgen in de aanval. Ook in de 2e helft hadden beiden teams kansen waaronder meerdere schoten van onze kant. Eén daarvan was van Jim Steneker die overigens deze wedstrijd tegen zijn oude werkgever speelde. Een verdediger van Woudia stond te slapen waardoor Jim de bal kon veroveren en hier een schot op doel uit kon halen, maar ook dit doelpunt werd voorkomen door een redding van de keeper van Woudia. Die duidelijk in vorm was. Na een aantal spannende laatste minuten floot de scheidsrechter af. Het mocht niet zo wezen en Woudia ging ervandoor met de winst. Daarentegen hebben wij het ze zeker niet makkelijk gemaakt. En we hebben ze na de wedstrijd succes gewenst in de race om de titel.

Opstelling:

Nick Pronk, Serge Korff, Mark Blom, Jacco Wiering, Lars Sierag, Dennis Vijn, Jim Steneker, Stan Kok, Rico Steur, Sem Wagemaker, Mike Pronk, Mees Laan, Twan Wiering
Geschreven door: Jim Steneker

Share Button

Reacties zijn gesloten.