ZWAAGDIJK 1 – GRASHOPPERS 1 1-0

Vandaag kwam de koploper bij de roodhemden op bezoek. De gasten hadden vandaag kans op het kampioenschap. Het moest echter zelf winnen en concurrent Hsv sport moest punten morsen. Zwaagdijk begon met een gewijzigde opstelling ten opzichte van 2 weken eerder Robertjan Klaas en Nick staan in de sneeuw en boy had eerst andere verplichtingen dus zijn plekje werd ingenomen door Jasper. Ruud u verving Robertjan onder de lat. Met wat verschuivingen in het elftal had Trainer Broers het elftal compleet .

Grashoppers startte zeer agressief aan de wedstrijd wat niet direct voor gevaar zorgde maar wat er wel voor zorgde dat er veel corners volgden die soms aardig gevaarlijk waren. Zwaagdijk had  zelf zelden de kans om gevaar te stichten het  was slordig in balbezit. Waardoor de bezoekers in hoog tempo de volgende aanvallen op konden  zetten gelukkig voor Zwaagdijk werd de doelman niet of  zelden op de proef gesteld. Tot dat Jasper in de 35 minuut een bal verkeerd terug speelde en er een 1 op 1 situatie ontstond gelukkig kwam onze doelman als winnaar uit de strijd . De defensie van Zwaagdijk liet niks meer toe en de prima leidende scheidsrechter floot voor de rust. In de rust werd erop gehamerd de rust te bewaren en deze strijdwijze vol te houden en niet weer snel achter de feiten aan te lopen. De woorden van Trainer Broers werden goed opgepakt want er werd weinig tot niks weggegeven. In de 60 minuut volgt 1 van de 100 doeltrappen die onze doelman mag nemen deze werd goed verlengt en Nils Dekker gaat alleen  op de keeper van grashoppers af. Nils omspeeld de keeper en rond bekwaam af zoals we van hem gewend zijn ! Nog geen 2 minuten later mag Ruud Beers een vrije trap nemen vanaf  rand 16 meter laat hij  een enorm schot  van zijn slof gaan helaas voor ons redde de keeper van de bezoekers op briljante wijze. De 25 minuten die grashoppers nog heeft wist het vrij wel tot niks te creëren mede dankzij de goede organisatie en werklust bij de Zwaagdijkers. Er worden nog wat wissels gepleegd om de moe gestreden spelers af te lossen en om de nodige tijd te rekken, want alles werd uit de kast gehaald om de winst binnen te slepen en grashoppers hun 2e nederlaag van het seizoen toe te dienen. In de 90e minuut nog 1 schot op doel maar ook dit werd onschadelijk gemaakt in de 92e minuut vind de scheidsrechter het mooi geweest en fluit af! We hebben onze naam hoog gehouden want we hebben eerder Kampioen Feestjes verstoord !! Een zeer mooie team prestatie van de Zwaagdijkers wat moed moet geven in de resterende wedstrijden ..

 

Opstelling Zwaagdijk

Ruud Ursem ,Remmerd Neefjes ,Jasper buis (84 Sven Ursem ) Rick Deken ,Hein Boon ,Jan Komen, Keir dekker, Patrick Neefjes ,Keesjan Schouten, Ruud Beers, Nils Dekker (Jago van den Buijs )

Share Button

Reacties zijn gesloten.