De Zouaven O19 – Zwaagdijk O19 5-2

9-04-2017

Op de eerste warme zondag van 2017 mochten de talenten van Zwaagdijk aantreden tegen De Zouaven. We begonnen uiteraard met een sterke bank met Sem Wagemaker en Stan Neefjes. Om half 12 klonk het fluitsignaal en Zwaagdijk begon goed aan de wedstrijd. Na ongeveer 10 minuten spelen kwam er een diepte bal op Jacco Wiering. Hij rende de laatste man voorbij en schoot feilloos raak. 1-0 voor Zwaagdijk! Helaas werd er na ongeveer 10 minuten gescoord aan de verkeerde kant. 1-1. Zwaagdijk had de hoop er nog in en dat pakte goed uit, want door een sterke counter scoorde Mike Pronk de 2-1. Zwaagdijk stond weer voor! Helaas werd het na een tijdje weer 2-2. De kansen gingen op en neer met af en toe grote kansen voor Zwaagdijk, maar ze mochten niet het doel in. Het fluitsignaal klonk en we gingen met een goed gevoel de rust in.

De 2e helft begon en beide partijen waren weer aan elkaar gewaagd. De kansen gingen op en neer met af en toe grote kansen voor beiden. Helaas scoorde de Zouaven de 3-2, 4-2 en de 5-2. Tussendoor hadden wij ook nog kansen, maar daar kwamen geen doelpunten uit.

Uiteraard hebben we de 3e helft gewonnen bij de kantine van Zwaagdijk.

Opstelling: Nick Pronk, Mark Blom, Jim Steneker, Wout Dekker, Serge Korf, Rico Steur, Stan Kok, Koen Blom, Dennis Vijn, Mike Pronk en Jacco Wiering, Sem Wagemaker, Stan Neefjes

Geschreven door Stan Kok

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.