Zwaagdijk JO19 – SV Spartanen JO19 1-4

Zondag 2 April 2017 moest Zwaagdijk thuis spelen tegen de Spartanen. Het was een warme en zonnige middag. Wegens blessures en mensen die niet opkwamen dagen, speelde Zwaagdijk met 10 man. De Spartanen besloten om gewoon de 11 spelers te laten staan. Zwaagdijk speelde dus 10 tegen 11.

Om 13:15 werd het fluitsignaal gegeven waar de wedstrijd mee begon. Zwaagdijk speelde sterk ondanks dat er met 10 man werd gespeeld. Er werd goed getikt en hier en daar een goede actie. Na ongeveer 10 minuten spelen, scoorde Spartanen de 0-1. Zwaagdijk gaf niet op en ging gewoon weer verder. Spartanen schoten een aantal goede ballen op doel, maar Nick Pronk hield deze schoten. De 1e helft verliep goed. Toch kwamen we met een 0-2 en later nog de 0-3 op achterstand.

De 2e helft was begonnen en er werd goed gespeeld. Zwaagdijk speelde een aantal ballen naar voren, maar dit resulteerde helaas niet in een doelpunt. Spartanen creëerden een aantal kansen, maar de verdediging zat er goed bij. Later in de 2e helft kreeg Spartanen een 1 op 1 kans met de keeper Nick Pronk. Met een geweldige redding van Nick werd de bal gestopt en stond het nog steeds 0-3. Sem Wagemaker kreeg de bal ingespeeld. Sem gaf een goede pass van de ene helft naar de andere helft van het veld, waar Stan kok stond. Stan nam de bal aan en nam hem mee naar het 16 meter gebied van de Spartanen. Naast hem stond Mike Pronk vrij. Stan gaf een pass op Mike en Mike maakte terecht de 1-3. De wedstrijd was bijna gespeeld, en Spartanen creëerden een goede kans waardoor de 1-4 in het net vloog. Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd was gespeeld. Ondanks dat Zwaagdijk met 10 man speelde, speelden we erg goed.

Opstelling: Nick Pronk, Mark Blom, Jacco Wiering, Serge Korff, Lars Sierag, Sem Wagemaker, Stan kok, Koen Blom, Mike Pronk en Dennis Vijn.
Geschreven door: Dennis Vijn.

Share Button

Reacties zijn gesloten.