Zwaagdijk VE2- VVGA 6-2

Zondag 2 april, speelden we tegen de Gemeente Ambtenaren uit Amsterdam, oftewel GVVA.

We zaten dit keer vrij krap in de spelers:
-We misten Pieter D die een weekend weg was.
-Ook Patrick wou niet voetballen tegen een club uit Amsterdam, en zat ondergedoken in Praag.
-Dan hebben we nog Jan Komen die meestal op de middellandse zee dobbert of een stedentrip aandoet of gewoon op vakantie is. Stefan was ook niet aanwezig.
-Dan hebben we nog ene Paul die zonodig in de Arena wou zijn. Maar wel even aanwezig was om wat doelpunten te filmen van zijn veteranen. Deze filmpjes stonden al op de app voordat de tegenstander de aftrap genomen had na een doelpunt.
-Ook onze Karel sukkelt al een tijdje met een blessure.
-Nico Neuvel was wel aanwezig maar kon niet spelen na vorige week ongelukkig door zijn enkel ging.
-Ik zelf had ook nog wat last, en liep met de vlag aan de zijlijn.
-Walter durfde ook niet te voetballen, dus die maar in doel neer gezet wat betekend dat onze peter zichzelf als wissel torpedeerde. Dus er bleven maar negen spelers over. Maar gelukkig had Pieter Freek geregeld wat voor de humor en sfeer geen verkeerde zet was. Freek had zijn dochter mee en zij hoorde haar vader telkens zeggen dat hij heeeeel goed kon voetballen en dit moest zij dan tegen haar moeder zeggen. Nico Dudink stond ook in de basis en die voetbalt echt voor zijn plezier. Zelf had ik nog een gastspeler geregeld die we wel konden gebruiken met zijn rust aan de bal en goed overzicht in het veld nl. Rob Houtsma We speelden in reserve tenue. Ook Bas moest dus met korte mouwen. Alleen zat hij erg krap om Bas zijn schouders terwijl er toch echt xxxl in zijn kraag stond!!!!. Ik moet nog wel even vermelden dat we nog een pingel mee kregen ,dus Richard zou dat klusje wel even klaren. Dus niet,vol op de lat.(het is ook niet zomaar wat).O ja de wedstrijd wonnen we met 6-3 na een ruststand van 3-1. Op naar komende Zondag met ik denk een overvloed aan spelers.

Share Button

Reacties zijn gesloten.