Zwaagdijk JO19 – Blokkers JO19 3-5

Op zondag 5 maart stond de wedstrijd tussen Zwaagdijk en de Blokkers op het programma. De vorige keer hadden we met 2-1 verloren, dus we konden en wilden deze wedstrijd graag winnen deze keer. De dag hiervoor was het winterkermis, maar gelukkig zag iedereen er topfit uit.

Om kwart over 1 werd de aftrap genomen en dus was de wedstrijd begonnen. De Blokkers liet Zwaagdijk het spel maken aan het begin van de wedstrijd. Zwaagdijk speelde de bal goed rond, maar het werd helaas 0-1 uit een counter van de Blokkers. Zwaagdijk gaf echter niet op en maakte al snel de 1-1. Mike Pronk kreeg namelijk een goede bal vanaf het middenveld en hij kwam daardoor 1 op 1 op de keeper af. Hij faalde niet en scoorde. Het vertrouwen steeg hierdoor bij Zwaagdijk en dat resulteerde in een tweede doelpunt voor Zwaagdijk. Jim Steneker schoot namelijk met een prachtig schot in de linker benedenhoek de 2-1. De eerste helft duurde voor Zwaagdijk helaas 10 seconden te lang, want de Blokkers scoorde net voor rust de 2-2.

Het was alweer tijd voor de tweede helft en dus werd de aftrap voor de tweede helft genomen. De Blokkers begonnen de tweede helft druk te zetten op Zwaagdijk. Zwaagdijk kwam even niet meer dichtbij het doel van de Blokkers, terwijl de Blokkers wel dichtbij het doel van Zwaagdijk kwam. Het doelpunt van de Blokkers zat er aan te komen en die kwam er helaas ook. Het was dit keer een schot van afstand en die ging er in en dus stond het 2-3. De Blokkers ging op zoek naar de 2-4, maar de verdediging hield een tijdje goed stand. Helaas lukte het Zwaagdijk niet om de 2-4 te voorkomen, want de Blokkers scoorde een doelpunt. Zwaagdijk gaf de hoop niet op en hoopte op een comeback. Het leek misschien wel te gaan lukken, want Koen Blom maakte de 3-4 door de bal keurig in de hoek te schuiven. Zwaagdijk ging op zoek naar de 4-4 en die leek er aan te komen, maar helaas lukte het Zwaagdijk net niet om te scoren. De Blokkers maakte uiteindelijk voor hun de bevrijdende goal en dus was de eindstand 3-5.

Zwaagdijk heeft helaas deze wedstrijd verloren, maar volgende week gaat Zwaagdijk weer proberen om te winnen. Zwaagdijk speelt dan uit tegen Always Forward.

 

Gemaakt door: Nick Pronk

Share Button

Reacties zijn gesloten.