KGB JO19 – RKVV Zwaagdijk JO19 9-1

Op zondag 11 december stond de mooie wedstrijd KGB JO19-3 tegen RKVV Zwaagdijk JO19-1 op het programma.
Iedereen zag er topfit uit en voor deze wedstrijd hadden we goede moed, omdat we de laatste wedstrijden goed spel hebben laten zien.

Om 11 uur klonk het fluitsignaal en we begonnen goed. Na een goede aanval kwamen we op 0-1 voorsprong door een goal van Stan Kok.
Maar KGB zette druk op ons en maakte de 1-1. KGB speelde aanvallend spel, maar we hielden het achterin dicht. We creëerde ook kansen via counters.

In de rust stond het 1-1. We bespraken wat er goed ging en wat er beter kon. We waren het er over eens dat hier wel wat te halen viel.
En zo begonnen we de 2e helft zoals we de 1e helft eindigden. Maar KGB scoorde snel 2 doelpunten en koos er daarna voor om er een extra aanvaller bij te zetten. Daardoor vielen er snel nog meer doelpunten. Ook leek het wel alsof er heel veel mee zat bij de aanvallers van KGB. De wedstrijd eindigde in 9-1.

Maar deze verliespartij kan onze motivatie en ons moraal niet kapot maken. Wij gaan na de winterstop afreizen naar Hoogkarspel om opnieuw proberen te winnen van Spirit’30 JO19-2.

Geschreven door Jim Steneker

Share Button

Reacties zijn gesloten.