VE 2 – Woudia 1-3

Zwaagdijk veteranen – Woudia veteranen
Op deze druilerige zondagochtend mochten de veteranen aantreden tegen Woudia. De eerste wedstrijd werd enigszins moeizaam met 0-1 gewonnen in Westwoud en gezien de ranglijst zou er ook thuis gewonnen moeten worden. We zouden echter bedrogen uitkomen.

Na afmeldingen van Richard, Paul, Jeroen en Douwe, plus de nog immer geblesseerde (en fluitende) Jaap werd er afgetrapt. Het eerste kwartier was er maar een ploeg die in het stuk voorkwam en dat was Zwaagdijk. Er werden kansen gecreëerd, maar deze werden niet benut. Niets wees er op dat Woudia deze dag aanspraak zou maken op de punten. Na het eerste sterke kwartier werd Woudia echter sterker, dit was wel voornamelijk te wijten aan Zwaagdijk. Er was te weinig beleving en beweging en plots kregen de gasten uit Westwoud ook enkele kansen. Peter wist echter twee maal zeer knap te redden en Zwaagdijk te behoeden van een achterstand. De rust werd zonder doelpunten bereikt.

De tweede helft bleven Ted en Marcel achter in de kleedkamer en kwamen Karel en Stefan binnen de lijnen. De lijn van het einde van de eerste helft werd doorgetrokken. Oftewel een te slap spelend Zwaagdijk en een Woudia dat meer liet blijken echt te willen winnen. De 0-1 liet dan ook niet lang op zich wachten. Een op het oog vrij lastige kans werk knap binnengegleden door de spits van Woudia, Zwaagdijk moest in de achtervolging. De overtuiging bleef echter achterwege en echte kansen werden er ook niet gecreëerd. Een vrij kansloos schot van Woudia bleek onze keeper toch te machtig en we keken plots tegen een 0-2 achterstand aan. Zwaagdijk probeerde nog wel aan te dringen en dit resulteerde in de aansluitingstreffer. Via Marcelino kwam Patrick in scoringspositie maar zijn poging werd gekeerd, de rebound werd alsnog binnengeschoten door Stefan. Er gloorde weer wat hoop, maar het bleek tevergeefs. Er was nog weinig tijd en in de eindfase wist Woudia te profiteren van de ruimtes die groter waren geworden. Hoewel er vermoedelijk sprake was van buitenspel wist de Woudia speler het duel in het slot te gooien, 1-3!
Een wedstrijd om snel te vergeten, volgende week wacht VVW en zullen we ons moeten revancheren.
S.

Share Button

Reacties zijn gesloten.