Zwaagdijk O19 – Zouaven O19 1-4

16-10-2016
Na een relatief koude week mocht Zwaagdijk O19 het op een prachtige dag opnemen tegen Zouaven O19. De Zwaagdijkers hadden zin en de kans om de reeks verloren wedstrijden te verbreken. Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd was begonnen. In de eerste 15 tot 20 minuten was er weinig gebeurd. De stand bleef 0-0. De verdediging stond even verkeerd en er kwam meteen een man in het 16-meter gebied vrij te staan. De Zouaven wisten Zwaagdijk meteen af te straffen door te scoren. De stand was 0-1. De Zouaven waren sterker dan Zwaagdijk, maar niet veel sterker. Zwaagdijk had kans om vandaag te winnen. Het viel alles mee dat de Zouaven erg goed waren in het over de bal heen trappen. Waarschijnlijk de avond ervoor één biertje teveel gehad. Na een doorbraak wisten de Zouaven de 0-2 te maken.

De mannen van Zwaagdijk gingen met gebogen hoofd de kleedkamer in, maar hadden nog niet opgegeven. Na een positieve peptalk van de coaches konden ze er in de tweede helft weer tegen aan.
De tweede helft begon Zwaagdijk begon fel en ging ervoor. Na het harde werken van Stan Kok kregen we een kans en kwam er een schot op doel. Dit schot werd tegen gehouden en kaatste weer terug bij de Zouaven. Na een fout van de Zouaven kwam de bal weer aan bij Stan Kok in zijn voeten. Stan Kok schoot de bal, wat een pracht bal, zo over de keeper heen de goal in. Zwaagdijk was blij, want ze stonden nog maar 1-2 achter. Er was kans. Rico Steur zat lekker in de wedstrijd, maar omdat hij nog een wedstrijd met zijn eigen team moest spelen werd hij gespaard en moest hij wissel. Het harde werken van de Zwaagdijkse ploeg was tevergeefs. De Zouaven braken uiteindelijk toch door en maakten de 1-3. Een kleine tijd later kwam de 1-4. De wedstrijd was over en Zwaagdijk had verloren terwijl er meer in had kunnen zitten. Dat was jammer.
Opstelling: Nick, Mees, Jim, Lars, Serge, Bauke, Stan Kok, Mark, Rico, Dennis en Mike
Invallers: Stan Neefjes en Sem
Geschreven door Stan Neefjes

Share Button

Reacties zijn gesloten.