SEW – VE2 – 6-1

Er stond een uitwedstrijd op het programma naar SEW. Helaas waren er een aantal afzeggingen. Zo deden Jaap, Karel, Peter en Bas niet mee waardoor we met Patrick op doel begonnen.
We begonnen de wedstrijd met een minuut stilte in verband met het overlijden van Ko schilder.
Ted, Nico, Marcel Paul, Jan, Eelco, Stefan, Richard, Pieter en Marcelino begonnen de wedstrijd in het veld. Jeroen en Douwe begonnen als wissel.
De wedstrijd ging over en weer en beide ploegen kregen enkele mogelijkheden. Goed voetbal was het niet, tot SEW scoorde uit een mooie combinatie. Hierna kreeg ook Zwaagdijk een kans waarbij Marcelino de bal afpakte en zelf op doel schoot. Helaas zag hij de vrijstaande Paul niet staan en ging de bal over.
Een afstandsschot zorgde vervolgens voor de 2-0 voor SEW waarna wij nog een grote kans via Eelco kregen die via een onbegrijpelijke actie verloren ging waarbij Eelco zelf niet eens begreep wat hij deed.. Deze actie werd in de rust nog eens grondig nabesproken.
Eelco leest geen Schakel en heeft geen Internet waardoor hij soms niet weet hoe laat en waar we moeten voetballen.
De 2e helft begonnen we goed. Nico scoorde de 2-1 waarna we nog een paar kleine kansen hadden. SEW scoorde echter de 3-1 waarna Patrick de keeper ook nog geblesseerd raakte. Hierna ging Paul op doel en hadden we weinig meer in te brengen. Zo liep SEW uit naar 6-1.
Gauw vergeten deze wedstrijd en op naar de bekerwedstrijd uit tegen Berkhout om 10.30.

Share Button

Reacties zijn gesloten.