Zwaagdijk ve2 – Sporting Andijk 45+ 2-2

Na de eenvoudig gewonnen partij tegen VVW afgelopen week, mochten we nu aantreden tegen het altijd lastige Sporting Andijk. Aan de aftrap Douwe, Jeroen, Marcel, Marcelino, Nico, Patrick, Peter, Pieter, Richard, Stefan en Bas. Op de bank Ted en Eelco.
Vanaf de aftrap was gelijk duidelijk dat dit een heel andere pot zou worden als afgelopen week. De bal ging voortdurend heen en weer met enkele lastige momenten aan beide zeiden. Na een klein kwartier kon Douwe knap afmaken na een mooie voorzet van Stefan. Binnenkant paal en de 1-0 kon op het bord. Helaas bleken we niet in staat de voorsprong uit te breiden, een aantal leuke kansen ten spijt. Kort voor rust viel met wat geluk de 1-1. Hierdoor mochten we de rust met een gelijke stand ingaan.
Tijdens de rust is besloten Patrick en Bas te wisselen voor Ted en Eelco. Het ging gelijk vlot van start met goede en minder goede momenten aan beide zeiden. Weer was het Douwe die wist te scoren. Met een prachtige kopbal ditmaal. Kort daarna had Stefan nog een mooie kopbal welke jammer genoeg op de paal belande. Daarnaast nog meerdere kansen welke allen het net niet haalden. Ondanks dat Sporting Andijk nauwelijks kansen hadden weten te genereren viel toch de 2-2. Even later wilde Marcel welke na een aantal weken blessure weer speelde wisselen. Bas kwam weer in het veld op Marcel zijn positie. De pot ging nog even heen en weer maar er vielen geen doelpunten meer.
Al met al een mooie sportieve pot met een terechte uitslag. Komende week 11.00 uur spelen wij bij S.E.W. op het nieuwe complex. Graag tot dan

Share Button

Reacties zijn gesloten.