VE 2 – VVW 45+ 8-1

Zondag 2-10-2016 stond de buren ruzie met VVW uit Wervershoof op het programma.
De voorbereiding op de wedstrijd verliep iets anders dan normaal Max verstappen reed in het voorprogramma van de match, de finish in Maleisië stond gepland rond 11 uur.
Met de tv in de kantine en een keurige 2e plaats voor Max kon het warmlopen beginnen.
Na even schuilen voor een kort en hevig buitje tijdens de warming-up kon er worden afgetrapt in een opstelling zonder Marcel, Patrick, Paul, Jan, Jaap en Cees.

De 1-0 van Douwe lag er al snel in, direct vanaf de aftrap volgens mij zonder dat een VVW-er de bal had aangeraakt. Wel een klein protest omdat Walter vlak voor de keeper liep al dan niet in buitenspel positie. De 2-0 werd gemaakt door een debutant in de Veteranen 45+ Eelco kopte de bal beheerst in.
Na een strakke voorzet van Marcelino schoot Stefan fraai de 3-0 binnen.
Wie de 4-0 maakte was een beetje onduidelijk , Marcelino met een gericht schot onderkant lat en daarna stuiterend voor of achter de doellijn, Douwe was er in ieder geval als de kippen bij om het laatste tikje te geven om er zeker van te zijn dat referee Gerard Korver naar de middenstip wees. Kortom rusten met een comfortabele 4-0 voorsprong.

In de tweede helft wederom vier doelpunten voor Zwaagdijk, 3x Douwe en 1x Pieter.
Vaak goed uitgespeeld en zoals altijd hadden het er meer kunnen zijn maar de keeper van de tegenstander Kees Grent is het nog niet verleerd, hij maakte goed gebruik van het jaartje ervaring dat hij in een ver verleden bij Zwaagdijk onder de lat stond.
Ook de tegenstander VVW werd nog een doelpuntje gegund.

Het was vooraf even spannend met welke talenten het nieuwe elftal van VVW zou aantreden maar de Wervershovers in ons elftal Jeroen, Mars, Karel en Stefan kunnen weer met opgeheven hoofd naar hun woonplaats terugkeren.
Volgende week komt Sporting Andijk langs op het sportpark, tot dan.

Share Button

Reacties zijn gesloten.