Zwaagdijk JO19 – KGB JO19 1-11

11-09-2016

Op een mooie, maar ook warme zondagmiddag, stond onze eerste competitie wedstrijd op het programma. Onze tegenstander was KGB JO19-3. De groep was bijna compleet, want alleen Bauke Post ontbrak. Iedereen was gemotiveerd en had er zin in.

Zwaagdijk begon redelijk aan de wedstrijd, maar creëerde niet echt veel kansen. KGB begon goed en het was ook KGB die er met de voorsprong vandoor ging en dus werd het 0-1. Snel daarna maakte ze de 0-2 uit een vrije trap. Zwaagdijk probeerde KGB vast te zetten maar dat lukte niet echt goed, want KGB scoorde de 0-3. Zwaagdijk wist dat ze niet geheel kansloos waren en probeerde nog even aan te zetten en dat lukte ook, want uit een corner wist Jacco Wiering knap binnen te koppen en dus werd het 1-3. Na dit doelpunt zakte Zwaagdijk wat terug en daardoor maakte KGB de 1-4. kort daarop werd het 1-5 en de stand werd net voor rust ook nog even uitgebreid naar 1-6.

In de rust werden er even wat tactieken besproken en we besloten de opstelling te veranderen van 4-4-2 naar 5-4-1. We gingen toch nog met een beetje moed de tweede helft in.

Het doel van Zwaagdijk was om meer verdedigend te spelen, want we wilden zo weinig mogelijk tegendoelpunten incasseren. Dat lukte even, maar daarna werd het 1-7 uit een corner. Het was heel kunstig, omdat de bal er in een keer indraaide. Even later werd er weer een corner genomen, maar dit keer raakte de bal in de kluts en de bal verdween het doel in en dus was het 1-8. KGB wilde nog wel wat doelpunten maken en dat lukte ook want het werd 1-9. Zwaagdijk wilde het graag onder de 10 houden, maar ook dat mislukte want het werd 1-10. Kort voor het eindsignaal kreeg Zwaagdijk een penalty tegen door een handsbal. Helaas voor Zwaagdijk ging die er ook in en werd het ook nog eens 1-11. Kort daarna floot de scheidsrechter af en was de eindstand 1-11

Opstelling: Nick Pronk, Stan Neefjes, Mees Laan, Mark Blom, Lars Sierag, Jim Steneker, Stan Kok, Jacco Wiering, Koen Blom, Dennis Vijn en Mike Pronk

Invallers: Sem Wagemaker en Serge Korf

Gemaakt door: Nick Pronk

 

 

 

 

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.