Veteraan van het jaar 2015-2016

Beste teamgenoten en partners;

Het afgelopen seizoen hadden we veel leuke wedstrijden maar ook een paar mindere. Dit alles is terug te lezen op de site met dank aan de trouwe reporters elke wedstrijd.
Ik wil hier niet te veel over uit wijden want ik heb maar een half uur, maar 2 wedstrijden wil ik hier uit wel naar voren halen. Als 1e de wedstrijd uit tegen Hollandia. Het ultieme gevoel van revanche na een onterecht gelijkspel in de thuiswedstrijd, maar we kenne de oorzaak daarvan,… he Jaap.
Als 2e de thuiswedstrijd tegen Always Forward. Het had het hoogtepunt van het seizoen moeten worden…………… en dat was het ook tenminste de 3e helft. We werden kampioen tegen de nr. 2 maar de wedstrijd zelf was een draak; zelf niet goed spelend zeg maar slecht, de tegenstander gemotiveerd tot op het bot en uiteindelijk gered door een twijfelende scheids.
Maar als je kampioen wordt kun je spreke van een goed seizoen. Als je voor het 2e jaar op rij kampioen wordt kun je spreken van een HEEL GOED SEIZOEN.
De cijfers spreken voor zich:
22 gespeeld,  17 x winst,  2x gelijk,  3 x verlies,  53 punten,  77 voor en slechts 29 tegen.
De doelpuntten makers; Cees 1 Jan 1 Jeroen 1 Jaap 1 vraagteken 1 e.d. 2 Rob Bakker 2 Pieter 3 Ted 3 pingels Richard 10 Paul 10 Stefan 12
Patrick 15 Marcelino 15
De bron van dit alles is ook weer de wedstrijd verslagen op de site als het niet klopt dan moeten we bij de reporter zijn die het niet juist heeft onthouden.
Het komende seizoen gaan we weer bloid verder. Of er nieuwe spelers zijn of afvallers weet ik nu nog niet op het moment van schrijven. De tegenstanders zullen extra gemotiveerd zijn dus moeten we op onze tellen passen. Maar met de gezelligheid, teamgeest, en kwaliteit op het veld moet het weer een mooi seizoen kunnen worden.

En dan nu de veteraan van het jaar;

Veteraan van het jaar 2015/2016
Dit is een instituut ooit opgericht door een oud winnaar van deze rubriek; Cees Verdonk. Nog enkele oud winnaars zijn Patrick/Cuppie/Marcel/Karel/Ted/Jaap. Zoals u begrijpt uit deze bloemlezing van gerenommeerde namen kom je niet zomaar in aanmerking voor deze titel.
Zoals gezegd Cees Verdonk heeft dit gesticht en keek toen naar prestaties in/op het veld. Dat was de eerste paar jaar zo totdat Dorus de benoeming ging overnemen. Toen kwamen ook de prestaties buiten het veld meedoen.
Dit jaar heeft Dorus door omstandigheden aangegeven het stokje te willen overdragen en ben ik de klos geworden. En dan ga je nadenken hoe ga ik de veteraan van het jaar beoordelen. Dat valt heus niet mee met zulke illustere voorgangers.
Aan welke kwaliteiten moet de winnaar voldoen? Zeker is de prestatie in/op het veld belangrijk.
En wie komen dan in beeld; De aanvallers die belangrijk zijn met doelpunten?
De middenvelders die belangrijk zijn als tussen stations?
Of zijn het de verdedigers die belangrijk zijn om tegendoelpunten te voorkomen?
Elke naam van jullie is mij de laatste tijd in gedachten gepasseerd en uiteindelijk heb ik er een uit gekozen die het dit jaar wordt. Maar eerst wil ik de motivatie voordragen van degene die het niet en het waarom niet zijn geworden.
Karel; omdat hij het al is geweest
Patrick; omdat hij het al is geweest
Jaap; omdat hij het al is geweest
Ted ; omdat hij het al is geweest
Marcel; omdat hij het al is geweest
Peter; Zo’n eerste keer je zelf benoemen, nee dat kan niet.
Paul; Had een goede keus geweest met name ook door de sponsoring van onze outfit. Maar nee dit jaar nog niet.
Stefan; Geweldige aanwinst voor ons team en met 12 goals ook een kansrijke keuze maar nog te kort lid van dit keurkorps.
Richard; Als ik volgend jaar weer moet kiezen heb je meer kans.
Jan; Is al aanvoerder dus dat kan wel toe.
Jeroen; Het is m’n zwager, dus als hij het wordt zegge jullie het blijft in de familie dus ook maar niet.
Marcelino; Eigenlijk het zelfde als bij Stefan, Geweldige aanwinst, topscoorder met 15 goals, lijnentrekker, een goede nazitter. Maar ook nog niet genoeg dienstjaren.
Hans; Door fysieke malheur tekort wedstrijden, wel geweldig gevlagd, nog zo’n jaar en ik kan bijna niet om je heen.
Pieter; Was net even te veel op vakantie terwijl er toch een ander de naam heeft.
Cees; Van speler naar speler/coach en nu naar voorzitter/coach en scheidsrechter bij uit wedstrijden!! Maar toch ook nog niet.
Freek; Als vaste oproepkracht top. Geweldige inzet e.d. maar net ff te veel te zwemmen geweest.
Ook alle andere invallers, Bas, Nico, Rob en eventueel nog degene die ik ben vergeten; tekort minuten gemaakt om deze prijs te mogen beheren voor een jaar.
Nu hoor ik jullie al denken wie dan wel als al deze geweldige spelers tekort zijn geschoten dit seizoen, iedereen is genoemd en was het niet. Wel beste toehoorders er is er nog 1.
Even een bloemlezing over zijn carrière;
Veteraan van het eerste uur??, in ieder geval al heel lang.
Ooit onnavolgbaar als speler,
Later een fantastische coach/vlagger
Keuzeheer van deze rubriek
Keuzeheer van de reporter v/d week
Assistent van het bestuur
Assistent van de veldhoveniers
Bijna organisator van deze dag/avond en waarschijnlijk nog wel meer. Maar samen met z’n broer onze trouwste supporter.
Kortom de veteraan van het seizoen 2015/2016; Dorus Laan.
Van harte gefeliciteerd

Dank voor uw aandacht.

Share Button

Reacties zijn gesloten.