17 dec: Kerstmaaltijd 2016

In plaats van de gebruikelijke broodmaaltijd voorafgaand aan een gezellige kerstavond hebben we dit jaar besloten om alleen een gezellige kerstavond ervan te maken.
De avond werd goed bezocht en was zeker zeer gezellig.
Tijdens de avond werd er uitleg gegeven over de financiën, waar tijdens de jaarvergadering vragen over waren gesteld aangaande de inkoop van de kantine.
Dit bleek verkeerd geboekt te zijn en treft onze kantine beheerster Margreet geen enkele blaam. Ook werd Margreet bedankt voor de jaren dat ze in het bestuur gezeten heeft, zij is gestopt na de jaarvergadering. De voorzitter overhandigde haar een bos bloemen en een cadeaubon.

Tijdens de avond hebben we ook nog iemand erelid gemaakt de eer kwam Dirk Laan ten dele, hij heeft al vele jaren heel veel inzet voor de vereniging getoond en nog steeds doet hij nog heel veel voor de vereniging. Hij is zeer lang voetbal lid, hij is coach, speler en grensrechter geweest van de veteranen, hij behoort tot de maandagploeg die de velden herstellen van de zaterdag en zondag en de kantine en de kleedkamers schoonmaken. Ook is hij bestuurslid geweest en tot op de dag van vandaag doet hij het wedstrijd secretariaat voor de senioren. Ook zorgt hij ervoor dat alle programma`s in de schakel komen te staan.
Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.

Na dit officiële gedeelte werd de avond voortgezet met een quiz die verzorgd werd door Ellen. Dit was ook zeer geslaagd iedereen was er serieus mee bezig.
Al met al een zeer geslaagde avond.
C Sierkstra
Voorzitter RKVV Zwaagdijk.

Share Button

Reacties zijn gesloten.