Wherevogels B4 – Zwaagdijk B1: 4-1

3 april 2016

Op de eerste warme dag van dit jaar mocht de B1 van Zwaagdijk het opnemen tegen titel concurent de Wherevogels. We gingen met goede moed heen en waren goed gemotiveerd, omdat we voor het kampioenschap gaan!

Zwaagdijk mocht de aftrap nemen en het spel begon. De wherevogels begonnen gelijk met goed druk te zetten en er kwamen al snel gevaarlijke aanvallen. Het eerste kwartier was voor wherevogels en ze scoorde dan ook vrij snel de 1-0. Zwaagdijk probeerde van alles, maar kon niet in het spel komen. En dat merkte we, want ze maakten de 2-0. Zwaagdijk speelde veel op de lange bal, maar keer op keer ging het mis. Zo gingen we de rust in met een 2-0 achterstand. Er moest iets gaan veranderen.

De 2de helft begon Zwaagdijk met een aangepaste opstelling. zodat we meer afspeel mogelijkheid op het middenveld hadden. Het leek even goed te gaan met zwaagdijk. Er kwamen wat kansen, maar een doelpunt voor Zwaagdijk zat er nog niet in. Het werd helaas erger. De wherevogels scoorde 3-0. Ze voetbalden erg sterk en overtuigend. Maar zwaagdijk gaf niet op en na het balletje goed te laten rond gaan belande de bal rechts voor bij Stan Kok. Stan maakte een actie en zetten de bal voor. Daar stond Jacco Wiering en die zette goed door en maakt de 3-1! We wilden dit door zetten. Maar helaas ging niet lang daarna een afstandsschot van de wherevogels bij ons het doel in 4-1. Het werdt nu heel moeilijk om nog te gaan winnen. We probeerde het nog maar niks lukte meer. Het was niet onze dag. De scheids floot af, eindstand 4-1.

 

Opstelling: Nick Pronk, Mark Blom, Mees Laan, Serge Korf, Lars Sierag, Koen Blom, Stan Kok, Bauke Post, Mike Pronk, Jacco Wiering, Rico Steur.

Invallers: Mick Ruiter (debutant!) , Sem Wagemaker

Geschreven door: Mees Laan

Share Button

Reacties zijn gesloten.