Woudia B2-Zwaagdijk B1 2-1

13-03-2016

Op een mooie, maar winderige zondagochtend moest Zwaagdijk aantreden tegen Woudia B2. De wedstrijd begon al om 10 uur dus het team moest al vroeg uit de lakens vandaan. Coach Kok had besloten om met een sterke bank te beginnen.

Het fluitje klonk en de wedstrijd begon. Het ging van beide kanten gelijk op met hier en daar een paar goede kansen voor Zwaagdijk. Jammer genoeg werden ze niet afgemaakt. Op een gegeven moment krijgt Jacco Wiering de bal op het middenveld en hij wordt goed door zijn teamgenoten gecoacht dat hij veel ruimte had. Hij keek en speelde de bal diep waar Mike Pronk goed achter aan rende en de bal rustig langs de keeper schoot. 0-1! Vijf minuten na de goal klonk het rustsignaal.

In de rust wezen coach Kok en Vijn het team erop dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld is en dat we harder moesten werken voor deze wedstrijd. We gingen vol goede moed de 2e helft in.

De 2e helft begon goed voor Zwaagdijk met hier en daar een paar kansen, maar ze leken er wel niet in te willen. En het bekende gezegde is toch wel, als ze aan de ene kant niet vallen dan vallen ze aan de andere kant wel. Een speler van Woudia kwam 1 op 1 met Nick die eerst een goede redding in huis had, maar de rebound niet kon voorkomen. 1-1. En voor we het wisten lag de bal er opnieuw in voor Woudia. 2-1. Zwaagdijk probeerde nog een goal te maken, maar het ging deze wedstrijd gewoon niet zo makkelijk. Zwaagdijk had hier moeten winnen, maar het ging gewoon niet.

Woensdag treed het sterren assemblee aan tegen KGB B3 voor de beker. De Cupfighters moeten eindelijk in actie komen in de beker!

Opstelling: Nick Pronk, Mark Blom, Mees Laan, Serge Korf, Lars Sierag, Koen Blom, Stan Kok, Stan Neefjes, Bauke Post, Mike Pronk en Dennis Vijn

Invallers: Jacco Wiering en Sem Wagemaker

Geschreven door: Jacco Wiering

Share Button

Reacties zijn gesloten.