Zwaagdijk B1 – De Rijp B2 4-1

6 maart 2016

Vandaag moest de B1 van Zwaagdijk spelen tegen De rijp B2. De Rijp stond tot op het heden 1e in de competitie. Iedereen was deze wedstrijd fit en aanwezig op Stan Neefjes na. Vrij snel na een paar goede passes kon Zwaagdijk een actie maken richting het doel waardoor Dennis Vijn het 1e doelpunt maakte. De Rijp kreeg de bal vrij weinig door de verdediging heen waardoor ze weinig acties konden maken. Zwaagdijk daarentegen had vrij veel acties, maar de bal belande regelmatig naast het doel. Toen Dennis Vijn de bal aangespeeld kreeg en een paar man passeerde kon hij de bal voorgeven op Jacco Wiering. Die kopte de bal vervolgens heel netjes het doel in, 2-0.

In de rust werd besproken dat we sterk moesten blijven aangezien we zoveel mogelijk goals wilden scoren. In het begin van de 2e helft kreeg De Rijp een kans waaruit één van hun aanvallers kon doorbreken en daaruit werd de 2-1 gescoord. Jacco Wiering besloot daar tegenin te gaan waarna uit een goede opbouw een kans ontstond en Jacco Wiering de bal de linker kruising in schoot. De keeper raakte de bal wel, maar toch vloog de bal keihard het doel in waardoor de 3-1 een feit was. Stan Kok kon even later, nadat hij een man was gepasseerd, ook nog doorbreken waarna hij er met een goed schot nog een bal in kon schieten, 4-1 voor Zwaagdijk. De Rijp raakte geïrriteerd waarna Mees Laan keihard onderuit werd gehaald door de tegenstander en Mees Laan werd gewisseld. Stan Kok ging aan het werk als voorstopper. Koen Blom ging op het middenveld spelen en Sem Wagemaker op de rechtshalf positie. De wedstrijd had als uiteindelijk resultaat 4-1.

Opstelling: Nick Pronk, Serge Korff, Mark Blom, Mees Laan, Lars Sierag, Bouke Post (later Sem Wagemaker), Stan Kok, Jacco Wiering, Koen Blom (later Bouke Post), Dennis Vijn, Mike Pronk.

Wisselspeler: Sem Wagemaker (later Koen Blom)

Geschreven door: Serge Korff

Share Button

Reacties zijn gesloten.