Vrijwilligers gezocht

Beste leden van de RKVV Zwaagdijk.

In het seizoen 2014-2015 zijn we gestart om  vrijwilligers in te zetten in de kantine,  die tijdens en na de wedstrijden Margreet bijstaan, dit om de kosten te drukken.

In de laatste jaarvergadering werd wederom door de leden gevraagd om de kosten verder omlaag te brengen. Margreet ziet daarom af van haar vrijwilligers vergoeding en daarmee dus ook van haar door de weekse werkzaamheden.

Wij bedanken haar voor de jarenlange inzet dat zij dit heeft gedaan voor deze kleine vergoeding: inkoop voor de kantine, schoonmaken kleedkamers bestuurskamer en de kantine, papier aan de weg zetten, de was van de kantine, contactpunt voor vertegenwoordigers of aanwezig zijn als er onderhoud gepleegd dient te worden, aanwezig zijn op trainingsavonden of bij oefenwedstrijden, een deel van de kantine-administratie bijhouden, maar ook de grote schoonmaak tijdens de vakantie. Het zag er altijd keurig uit!.

Dit houd nu wel in dat al deze werkzaamheden  van maandags de kleedkamers en de kantine schoonmaken en alle verdere wekelijkse werkzaamheden en de grote schoonmaak in de vakantieperiode, moeten worden opgepakt door vrijwilligers.

De kleedkamers worden schoongemaakt door de ploeg die maandags ook de velden nalopen. Hier zijn we ze zeer dankbaar voor.

Nu moet de invulling van de kantineschoonmaak; hierbij gaat het om de toiletten, het halletje en de ruimte voor de bar. Margreet maakt de keuken en achter de bar schoon.                                                                       Alle andere voorkomende  werkzaamheden moeten  voor een deel  nog ingevuld worden. Als er iemand is die dit vrijwillig, dus voor niets, oppakken wil : graag! Of ken je iemand die dit wil gaan doen. Neem dan contact op met de voorzitter, C. Sierkstra (06-51492990)

Tot die tijd,  dat we één of meer vrijwilligers  voor deze taken hebben, zijn we helaas genoodzaakt om een schema te maken, per senioren team,  om deze werkzaamheden te vervullen. Het rooster zal er dan net zo uit gaan zien als die van het oud-papier ophalen.

We zijn er ons terdege van bewust van dit weer een opoffering van de leden vergt, maar het is tevens een wens van de leden om zo de onkosten te kunnen verminderen.

We hopen op jullie begrip.

Namens het bestuur van de R.K.V.V. Zwaagdijk

Share Button

Reacties zijn gesloten.