Zwaagdijk – Westfriezen 3-04-2011

ZEVEN OF DUURT HET NOG EVEN?

Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Westfriezen,dat wordt weer een mooie dag. 
Hier eindigde de man van de wedstrijd van vorige week mee,maar krijgt hij ook gelijk?

Vol spanning wachtten we af wie er voor Westfriezen kwamen aandraven.En ja hoor Andre v.d.Molen kwam er aan, schudde even de hand met de andere cupfighters en zag dat de assist-man er niet was en dacht: BINGO.

Snel gingen we ons omkleden en er stond ons een lange warming up te wachten.Er was geen scheids en Ted had het nog wel zo goed geregeld. Geluk bij een ongeluk: Ruud Groot geblesseerd,maar die wilde het karwei wel klaren (klasse).

We gingen goed van start,veel kansen,maar ja : hij moet erin. Dat werd onze voorstopper toch te gek. Hij rende door het hele veld, alsof er geen mannetje stond en rondde het keurig af: 1-0. Voor de wissel werd het toch nog 2-0. Iedereen begon al te schreeuwen toen de laatste man de bal naar de rechts-back schoot, omdat de burrie van Hoorn er bijna tussen zat. De rechts-back wist de bal met de buitenkant van de schoen voorwaarts te raken . De bal belandde bij de man die een groot doek laat wapperen als er wat te doen is in de Kuip en maakte dit zeer fraai af: 2-0.

In de rust gaf de vakantieman aan dat hij in de tweede helft na 10 minuten wilde wisselen. 
De 2e helft ging van start en verliep erg tam. Aad zou daar verandering in brengen, maar toen hoorden wij iets knakken (knie?) Van harte beterschap in ieder geval Adrie!

(Met de knie leek het mee te vallen, maar donderdag 7 april moet Aad toch nog heen voor controle).

De vakantieman moest toen toch op karakter doorgaan. Tevens moest er een vervanger voor Adrie komen, hadden wij die nog wel? Dorus had de linksbenige cupfighter van vroeger weten te strikken dus die moest toen invallen, maar het spel bleef nog steeds tam.

Westfriezen maakten zelfs nog 2-1. De mooie zondag viel dus een beetje in het water (blessure Aad, tegendoelpunt na 6 wedstrijden, Paul keukenloods scoort niet in de 7e partij op rij). Uiteindelijk hebben we dus 2-1 gewonnen, dik verdiend. Aanstaande zondag Hauwert, ik hoop weer op een schitterende zondag.

Groeten van de man van de wedstrijd.

Share Button

Reacties zijn gesloten.