veteranen 2 – Westfriezen 6-3

18 oktober 2015.

Op een aanhoudende regenachtige zondagmorgen trappen de Zwaagdijkse veteranen af tegen de Westfriezen olv scheidsrechter Gerard Korver. Een complete selectie deze keer want er werd vooraf een elftalfoto geschoten:
Vet 2

Nadat de opstelling werd medegedeeld door onze rijdende rechter Cees S. begon een ieder aan de warming-up. Jaap, Patrick en Cees op de bank en met een 4-4-2 opstelling werd aan de wedstrijd begonnen. Zwaagdijk begon zoals gewoonlijk het initiatief op te pakken en dat resulteerde al snel op het eerste doelpunt: Stefan werd door Richard op randje 16 vrijgezet en kon beheerst met zn linker inschieten: 1-0. Zwaagdijk bleef maar drukken en door een fout in de verdediging van Westfriese zijde kon Marcelino wederom Stefan aanspelen en die vervolgens de bal in kon tikken: 2-0 wat ook de ruststand werd.

In de tweede helft kwamen Jaap en Patrick het veld op en moesten Ted en Paul het veld ruimen. Patrick was nog niet eens warm maar wist wel meteen 2 doelpunten te scoren in de eerste 5 minuten. Iets later viel Patrick uit ivm met een ‘Dirkie’ oftewel een Kuit blessure. Marcelino kon ook nog de 5-0 scoren wardoor de wedstrijd gespeeld leek. Maar niets was waar: Westfriezen konden na 2 snelle uitvallen de score terugbrengen naar 5-2, oppassen dus want de veteranen zagen afgelopen week ook de 0-1 voorsprong omgezet worden in 3-1 achterstand in Berkhout. Maar uiteindelijk kon onze rijdende rechter Cees S de 6-2 op een mooie manier intikken zodat de 3 punten in Zwaagdijk konden blijven. Westfriezen kwam nog 1 keer oog in oog met Keeper Peter die de bal in zn handen pakte binnen zijn 60 meter (?) lijn; helaas blijkt een doelgebied 16 meter te zijn waardoor zwaagdijk een vrije trap tegen kreeg die meteen werd ingetikt door de spits van de Westfriezen. Eindstand: 6-3 en we blijven koploper komende 2 weken. 1 november staat de wedstrijd tegen KGB op het programma, ben benieuwd naar de voorbeschouwing op deze wedstrijd….

Share Button

Reacties zijn gesloten.