Victoria O B1 – Zwaagdijk B1 5-1

Op een mooie, maar frisse zondag middag moest Zwaagdijk B1 uit voetballen tegen Victoria O B1. Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd ging van start. Victoria O begon met de aftrap. Ze begonnen sterk en na een paar kansen scoorde zij toch het eerste doelpunt. Zwaagdijk nam de aftrap en na een aantal minuten spelen trapte Victoria O er weer een doelpunt in. Toen de aftrap was genomen ging Zwaagdijk voor de aanval. Dennis kreeg de bal en gaf hem op Stan Kok. Stan speelde de bal naar Jacco en Jacco schoot de bal in het doel. Na een poging van Victoria O had Zwaagdijk de bal onderschept. Serge had de bal en probeerde hem weg te krijgen. Victoria O onderschepte de bal en schoot hem in het doel. Victoria O onderschepte de bal en scoorde de 4-1 na een lange tijd spelen. Het fluitsignaal van het einde van de eerste helft klonk.

Zwaagdijk nam de aftrap van de tweede helft. Na ongeveer 20 minuten spelen schoot Victoria O van afstand op doel. Mark probeerde de bal tegen te houden met zijn voet, maar de bal ging over Mark zijn voet en ging in het doel. De stand is nu 5-1 voor Victoria O. De rest van de wedstrijd waren er hier en daar een paar kansen voor beide teams. Het fluitsignaal klonk voor het einde van de wedstrijd. De uitslag werd 5-1 voor de thuisploeg Victoria O.

Opstelling: Nick Pronk, Stan Neefjes, Mark Blom, Lars Sierag, Serge Korff, Koen Blom, Jacco Wiering, Rico Steur, Dennis Vijn, Stan Kok en Mike Pronk.

Wissels: Mees Laan, Bauke Post, en Sem Wagenmaker.

Geschreven door: Dennis Vijn

Share Button

Reacties zijn gesloten.