RKVV Zwaagdijk B1 – ASV’55 B1 4-2

05-10-2015

Op een zonnige zondagmiddag stond om 13:15 ASV’ss thuis op het programma. We moesten het doen zonder de geblesseerden Mees Laan en Bauke Post. Die namen plaats op de bank naast de top supporter Huub Sijm.

Het fluitsignaal klonk en Zwaagdijk ging er meteen fel op. Koen Blom geeft een goede pass op Jacco Wiering die hem diep speelt op Mike Pronk. Hij omspeelde de keeper en maakte  beheerst 1-0! Zwaagdijk bleef druk zetten en dat pakte goed uit. Vanwege een misverstand in de verdediging bij ASV kon Jacco Wiering de bal afpakken en de bal vervolgens langs de keeper in de verre  hoek schieten, zodat de 2-0 op het scorebord kwam te  staan. Vlak daarna klonk het rustsignaal en gingen we naar de kleedkamer.

We hadden het erover dat we beter waren dan ASV en deze wedstrijd gewoon moeten uitspelen dus we gingen zoals altijd, vol goede moed de 2e helft in.

De coach van ASV bleek een goede preek te hebben gehouden, want ASV ging er meteen vol in en maakte al snel in de 2e helft de 2-1. We merkten dat we toch nog wel voor de overwinning moesten vechten en dat deden we ook. Sem Wagemaker die gaf  een goede schouderduw tegen zijn directe tegenstander en ging er met de bal vandoor. Hij speelde de bal door op Stan Kok die een mannetje omspeelde en de bal beheerst over de keeper heen schoot waardoor het 3-1 stond. ASV bleek nog niet klaar te zijn en maakte snel daarna 3-2. Het leek er heel even op dat ASV ook nog de 3-3 zou maken, maar Nick Pronk hield een paar moeilijke ballen het doel uit dus gebeurde dat niet. 10 minuten voor tijd kwam Koen Blom in balbezit op het middenveld die de bal diep speelde op Stan Kok die met een mooie schijnbeweging de keeper het bos in stuurde en de bal voor een leeg doel rustig binnen schoot 4-2! Niet lang daarna klonk het eindsignaal.

We hebben hard gevochten voor deze 3 punten en hopen dat we volgende week zondag de 3 punten naar huis kunnen nemen. De tegenstander is dan Victoria O.

Basisspelers: Nick Pronk, Mark Blom, Stan Neefjes, Serge Korf, Lars Sierag, Koen Blom, Jacco Wiering, Sem Wagemaker, Dennis Vijn, Mike Pronk, Stan Kok

Gemaakt door: Jacco Wiering

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.