Zwaagdijk VE2 – Andijk VE 3-0

De appjes waren weer niet van de lucht, dit alles om je nog beter te kunnen voorbereiden op de wedstrijd. Zo was Freek weer van de partij daar Ted het druk had met de aardappel oogst. Hans zat in Brabant en kon dus niet vlaggen, werd door Jaap vervangen. Onze Coach had het goed op papier waar eenieder moest staan. Stefan met Freek waardige vervangers van het vertrouwde koppel Jaap en Ted in het hart van de defensie. De backs Karel en Marcel die maar even ging wisselen eind eerste helft daar er een sterspeler van de Ve1 op de bank zat, trainingsmaat Rob. Een 4 mans middenveld Neuvel , Zanoli, Komen en Duin ,P van Kempen mocht zijn rust pakken op de bank. Twee spitsen: Post ,altijd aanspeelbaar,  en gatentrekker P van Diepen (nummer 7).

Na de wedstrijd van vorige week hadden we weer wat recht te zetten afgelopen zondag, echter de tegenstander Andijk is er eentje waar de mouwen opgestroopt moeten worden en je een heel goede wedstrijd op de mat moet leggen wil je wat bereiken. De eerste helft een goed voetballend Zwaagdijk, balletje ging lekker rond maar het net werd niet gevonden ,keper van Andijk zat goed in de wedstrijd.

Tweede helft enige omzettingen, Freek speelde 1 helft en ging daarna surveilleren(iemand moet het doen). Paul van Kempen binnen de gelederen en we gingen weer van start.
De 1-0 kwam uit een schitterend genomen vrije trap met het machtige linker been van Stefan.
Hierna kwam Zwaagdijk toch onder druk te staan,5 corners oprij, de bal had zomaar in doel kunnen belanden, e.d. bijvoorbeeld. Er volgde ook nog een bal op de lat die Peter weer op kon vangen. De 2-0 scoorde Rob na goed doorzetten, verder moest P Beers nog enige kansen van Andijk verijdelen, veelal met de voeten. Onze buitenspelval werkte ook goed, wordt altijd goed gevlagd bij de veteranen. De 3-0 scoorde de keukenboer, had zijn camera even aan de kant gelegd en nam een voorzet van links, veelal van Post, vol op zijn kartoffel en de rapen waren gaar voor Andijk.

Al met al een mooie zondagmorgen met een resultaat  waar we tevreden over kunnen zijn.

Share Button

Reacties zijn gesloten.