AGSV B1 – Zwaagdijk B1 2-1

Op zondag 27-9-2015 moest Zwaagdijk B1 uit tegen AGSV B1.
Zwaagdijk mocht de aftrap nemen. Maar de bal belande al snel bij AGSV. We merkten dat ze sterk waren en het duurde ook niet lang voordat ze scoorde, 1-0 achter. We probeerde ons te herpakken. Er vielen wat kansen, maar het lukte niet om te scoren. AGSV kwam terug en scoorde de 2-0. We konden geen grip krijgen op de wedstrijd. We konden geen gevaar stichten.

In de rust werd besproken wat er moest veranderen in de 2de helft. Dat was dat het middenveld meer moest gaan ondersteunen, zodat we meer konden opbouwen en niet alleen maar langen ballen moesten geven. We gingen met een goede instelling het veld weer op om de 2-0 achterstand om te buigen in een overwinning!
Jacco Wiering kwam er in de 2de helft in. Het was zijn comeback na een blessure. Zou hij het tij kunnen keren? Dat was wat we misten er werd meer getikt en we werden gevaarlijker. AGSV probeerde het wel, maar het lukte niet echt meer. En na een mooie opbouw vanaf het midden kwam Jacco aan de bal en die schoot hem heel mooi over de keeper in de linker kruising!! 2-1 een gelijk spel zat er zeker nog in als we zo door gingen. Maar AGSV kwam weer terug en werd ook weer gevaarlijk. Voor beide teams kwamen er nog wat kansen. Maar het bleef helaas 2-1.

Opstelling: Nick Pronk, Troy kroon, Mark Blom, Mees Laan, Lars Sierag, Daan, Bauke Post, Dennis Vijn , Koen Blom, Stan Kok en Mike Pronk.
Wisselspelers: Stan Neefjes, Jacco Wiering, Serge Korf en Sem Wagenmaker
Geschreven door: Mees Laan

Share Button

Reacties zijn gesloten.