Zwaagdijk B1 – DWB B1 0-4

Op zondag middag om 13:15 had Zwaagdijk B1 een zware klus aan DWB B1.

Jacco Wiering was niet fit genoeg om mee te doen. Het fluitsignaal klonk voor de eerste helft.  Zwaagdijk nam de aftrap. DWB klapte er meteen op. Ze hadden veel balbezit en Zwaagdijk kwam er niet aan te pas. Maar de verdediging kon tot de 20e minuut stand houden, maar toen moesten we er toch echt aan geloven. Door een goede aanval kwam DWB op een 0-1 voorsprong. De aanval van Zwaagdijk had nog geen kans gehad. Vlak voor tijd werd het 0-2 voor DWB. Ze kwamen er goed door heen en er werd mooi afgerond. Sem Wagenmaker had als enige een schot op doel gelost. Het fluitsignaal klonk voor het einde van de eerste helft.

Zwaagdijk had alles besproken, wat gedronken en ging weer met vol goede moed de tweede helft in. De  tweede helft begon en Zwaagdijk was meteen gevaarlijk uit een corner. Mees kreeg de bal er niet in en Stan Neefjes schoot uit de rebound net mis. Daarna had Zwaagdijk nog wat goede aanvallen, maar er viel geen doelpunt. 10 minuten naar rust kreeg een speler een gele kaart en moest er 10 minuten uit. Het was een fase waarin weinig gebeurde. 15 minuten voor tijd viel de 0-3 door een goede aanval van DWB. DWB kreeg nog wat kansen, maar kwam niet verder dan een paar schoten naast. In de laatste minuut scoorde DWB uit een corner. De bal kwam voor, maar keeper Nick die een uitstekende wedstrijd keepte kreeg de bal wat ongelukkig op z’n hand en ging het doel in. Meteen klonk het laatste fluitsignaal. Helaas heeft Zwaagdijk verloren, maar volgende week gaan we weer 3 punten proberen te pakken tegen AGSV.

Opstelling: Nick pronk, Serge Korff, Mark Blom, Mees Laan, Lars Sierag, Dennis Vijn, Bauke Post, Stan Kok, Sem Wagenmaker, Mike Pronk, Stan Neefjes.

Wissel: Koen blom

Geblesseerd Jacco Wiering

Gemaakt door: Mark Blom

Share Button

Reacties zijn gesloten.