Woudia – Veteranen 2-3

Zondagochtend, droog weer , vroeg uit de veren, tijd 10.00 uur, om de strijd aan te gaan tegen onze buren in Westwoud. Op de fiets er naar toe dus de warming up hadden we al gehad. De coach vond dat hij alweer aan vakantie toe was. Ik dacht dat hij het hele jaar vakantie had!!! Het kost de coach toch iedere week weer de nodige moeite om een elftal op de been te brengen. Tegenwoordig gaat dat bij ons allemaal via de App. Richard, meldde zich af met griep. Paul, voor werk in Duitsland, en we hadden een paar halfjes binnen onze gelederen. Maar toch weer 11 man met dank aan Freek en Stefan die ons team kwamen versterken. De 12e man was ons Legioen. Sam en Dirk de harde kern waren weer van de partij. In het begin een sterk spelend Zwaagdijk die zich van Woudia niets aantrok. Zwaagdijk continue in de aanval. De kleine kansen waren voor Zwaagdijk. Het was echter de keeper van Woudia, die zijn doel heel lang schoon hield. Toch moest hij capituleren voor het schot vanaf links door Sleepy. De ban was gebroken. Woudia wist geen vuist meer te maken en zocht naar oplossingen. Echter de oplossing had Zwaagdijk. Sleepy vanaf rechts, gaf de bal voor, Woudia dacht de bal eenvoudig weg te kunnen werken maar deed dit op de verkeerde manier. Eigen doelpunt. Zwaagdijk ging met een goed gevoel de rust in. In de rust een hoop gezelligheid en menigeen zat weer op de bekende praatstoel. Zwaagdijk moet het hier ook van hebben. Plezier en strijd zijn manieren om verder te komen.

Echter werd er na rust veel meer van ons verwacht. Het was Woudia die diverse wissels hadden ingebracht en beter voor de dag kwam. Uiteindelijk werd dit ook door hen beloond met een prachtige goal die gemaakt werd door de zwager van Karel.   Zwaagdijk was gewaarschuwd.  Het team zakte in en zakte door de wel bekende mand. Toch kreeg Zwaagdijk een dot van een kans. Het was niet Kuijt, die misste. Nee, het was zijn maatje die ook bij Woudia traint en medelijden had. Voor open doel wist hij niet meer wat hij moest doen. Weg kans.  Het werd nog slordiger en door slap verdedigen van onze zijde werd Woudia in het zadel geholpen. Op rand van buitenspel wist Woudia de 2-2 te maken.

Zwaagdijk moest weer opnieuw beginnen.  Het was Stefan, die de aanval op zette. Hij wist Kuijt, in het strafschopgebied aan te spelen. Deze werd met twee handen om het middel vastgepakt en naar beneden getrokken. Echter wist hij de bal toch nog bij Jaap te krijgen. Echter zat er geen voordeel meer in en floot de goed lijdende scheidsrechter en wees naar de stip. Het was de aardappelboer die van zijn baas vrijaf had gekregen en de strafschop nam.  Feilloos wist hij het net te vinden en de einduitslag op het scorebord te brengen:

2-3.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.