Woudia B2 – Zwaagdijk B1 3-4

Op een vroege zondagochtend om 10.00 uur moest Zwaagdijk B1 aantreden tegen Woudia B2. Bij verschillende spelers zat de vorige avond nog wat in de benen (feestje bij de coach thuis). In de beker wedstrijden moest Zwaagdijk B1 ook tegen Woudia toen werd er gewonnen met 12-2.

Het fluitsignaal voor de 1e helft klonk en Zwaagdijk nam de aftrap. Gelijk na de aftrap ging Zwaagdijk de aanval in en het werd gelijk 0-1 door Mike Pronk. Na de 0-1  gingen we gelijk op. Na een tijdje voetballen werd het alweer 0-2 door Mike Pronk. Door een mooie aanval van Woudia werd het al snel weer 1-2. Door een geweldige inval beurt van Dennis Vijn werd het alweer 1-3. Daarna verslapten wij wat en maakte Woudia de 2-3 en de 3-3. Daarna klonk het fluitsignaal voor de rust.

We gingen de rust in. We dronken wat en bespraken de 1e helft. De scheidsrechter kwam ons halen voor de 2e helft en wij gingen met vol goede moed de 2e helft in.

Het fluitsignaal voor de 2e helft klonk en Woudia nam de aftrap. Door goed druk te zetten op de keeper door Mike Pronk en Stan Kok werd het alweer 3-4. Woudia werd sterker maar kwam niet verder dan 3 doelpunten. Zwaagdijk had nog een paar goede kansen, maar die gingen er niet in. Het fluitsignaal voor het einde van de wedstrijd klonk en Zwaagdijk won de wedstrijd met 3-4.

Opstelling: Nick Pronk, Serge Korf, Mark Blom, Mees Laan, Lars Sierag, Sem Wagemaker, Bauke Post, Jacco Wiering, Koen Blom, Stan Kok en Mike Pronk.

Wisselspelers: Stan Neefjes en Dennis Vijn.

Gemaakt door: Stan Kok

Share Button

Reacties zijn gesloten.