Kom voetballen bij Zwaagdijk!

Lijkt voetballen je leuk en wil je dat doen bij een vereniging die er veel voor doet om het naar je zin te maken, meld je dan aan bij Zwaagdijk. RKVV Zwaagdijk beschikt zelfs over KNVB gediplomeerde trainers!

Ben je een jongen of meisje in de leeftijden van 5 tot en met 18 jaar, dan ben je van harte welkom bij Zwaagdijk.
De contributie is vanaf circa € 30,- voor de allerjongste tot slechts € 95,- voor de oudste jeugd. Dit is voor een heel seizoen en daarvoor krijg je training van gemotiveerde en enthousiaste jeugdtrainers, speel je twee competities in een team waarin je mogelijk veel goals maakt en kampioen kan worden en worden leuke activiteiten georganiseerd. Tevens wordt voor de wedstrijden de voetbalkleding (trainingspak en shirt) door Zwaagdijk verzorgd. Je dient alleen te zorgen voor broek, sokken, voetbalschoenen, scheenbeschermers en trainingskleding.

Heb je nu al zin? Kom dan eens kijken bij een training op de woensdagmiddag, een wedstrijd in het weekend of een keer gratis meetrainen. Kinderen van 5 jaar mogen één seizoen op woensdagmiddag gratis een uurtje trainen. Kom in beweging en meld je aan bij onze jeugdopleiding. Aanmelden graag zo snel mogelijk vanwege de teamindelingen voor volgend seizoen.

Wij zijn altijd bereid vragen te beantwoorden. Neem contact op met Han Ursem (0228 584118) of mail direct naar: Aanmelden voor voetbal

We waarderen het zeer wanneer één of beide ouders zich als vrijwilliger inzetten voor de vereniging. Op de website vindt je meer informatie wat je als ouder als vrijwilliger kan doen bij de vereniging.

De jeugdcommissie RKVV Zwaagdijk

Share Button

Reacties zijn gesloten.